Slim en automatisch

Slimme woningen

Hoe ziet uw woningvoorraad er over een aantal jaar uit? Woningen worden steeds vaker uitgevoerd met de nieuwste installaties, die aan elkaar gekoppeld worden om automatisch een optimaal leefklimaat in de woning te creëren. Dit noemen we een slimme woning, waarbij domotica een belangrijke rol speelt. Benieuwd wat Comfort Partners voor u kan betekenen? 

Altijd passend advies

Het aanschaffen van een slimme installatie gebeurt u niet iedere dag. Welk model, type of merk is het voordeligst en wat is de duurzaamste oplossing voor uw situatie? We begrijpen dat u hier niet altijd alleen uit komt. Daarom staat  Comfort Partners iedere werkdag voor u klaar. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken naar de oplossing die het beste bij uw woningvoorraad past!

Voorbeelden van installaties

Bij Comfort Partners hebben we ervaring op het gebied van verschillende soorten installaties. Onderstaand lichten we er een aantal toe: 

Domotica

In domotica is een totaalpakket aan techniek, bediening en diensten die slim met elkaar geintegreerd zijn om het comfort en onze kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. De meeste bekende domotica toepassing is een zogenaamde ethernetaansluiting. Via deze aansluiting kunnen audio/ video, verwarming-, airco-, alarm- en andere systemen op een eenvoudige manier worden gekoppeld met het LAN, (local area network) of met het WAN, (wide area network). Hierdoor kan men thuis maar ook buitenhuis het domoticasysteem beheren via de pc, smartphone of tablet.

Communicatie-installatie

Draadloos internet, mobiele telefonie, dect, WAN/LAN, PZI, VOIP: het zijn allemaal voorbeelden van communicatie-installaties of -netwerken. Hoewel draadloze systemen in hoog tempo de markt veroveren moeten hiervoor de nodige voorzieningen worden getroffen om deze systemen, naast de traditionelere vaste systemen, een plaats te geven. Dit beperkt zich niet tot data- en telefoonverkeer, maar strekt zich inmiddels ook uit tot domoticasystemen. Wij adviseren, leveren en begeleiden complete communicatie-installaties met behulp van efficiënte en de meest moderne technologie.

 • Intercom-installaties
 • PA-installaties
 • aser meetinstallaties 
 • Draadloze communicatie-installaties
 • Analyse-installaties
 • Data netwerken

Verlichtingsinstallatie

Verlichting bepaalt de sfeer en de uitstraling van uw kantoor of winkel. En daarnaast kan een bepaalde verlichting op de werkvloer gewenst of vereist zijn. Een op maat gemaakt verlichtingsplan biedt hierbij uitkomst. .

LED-verlichting


Steeds gewoner wordt het gebruik van LEDverlichting. Door toepassing van LED armaturen kunt u veel energiekosten besparen. Tot 50.000 branduren is het bijna niet meer nodig om jaarlijks de lichtbronnen te vervangen, met als gevolg dat er veel op de exploitatiekosten kan worden bespaard.

 • Comfort Partners kan u adviseren over:
 • Energiezuinige verlichting
 • Opstellen van lichtplan (daglicht, sfeerlicht)
 • Aanbrengen lichtarmatuur
 • Onderhoud verlichtingsinstallaties
 • Verhelpen storingen aan verlichtingsinstallaties