comfortabel woonklimaat

Compleet comfort

Bij Comfort Partners gaan we voor kwaliteit. Altijd compleet en super comfortabel. Door samen met onze partners de eisen en wensen te inventariseren, zorgen wij ervoor dat de technische installaties bijdragen aan een optimaal leefklimaat. Dat doen we voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. In grote of kleine omvang, van installatie tot onderhoud en met kennis en ervaring. Ook dat is betekenisvol wonen!

De 3 van TBI

Nieuwbouw

Comfort Partners streeft naar optimaal woongemak en leefbaarheid. Dat begint al bij de bouw en ontwikkeling van een woning. Onze specialisten sturen en denken mee in het volledige bouwproces. Van begin tot eind. Op deze wijze zorgen we ervoor dat we altijd efficiënt en effectief samenwerken, met de beste installaties en altijd met een toonaangevend resultaat. 

Bestaande bouw

Ook in de bestaande bouw is het enorm belangrijk om gebruik te maken van hoogwaardige installaties. Comfort Partners ondersteunt u hierbij door de installaties te onderhouden, aan te passen of te vervangen. In grote of kleine hoeveelheden. Altijd met veel verantwoordelijkheid en een klantgerichte aanpak. Zo maken we de woningen niet alleen gezonder en veiliger, maar ook duurzamer en slimmer.

Onze concepten

Toepassingen in onroerend goed

Als eigenaar kunt u investeren in een groot aantal toepassingen op uw woningvoorraad. Of het nu gaat om verwarmingsinstallaties, slimme installaties of brandpreventie, bij Comfort Partners helpen we u graag. We geven uitgebreid advies en helpen u graag met de installatie van een systeem of installatie. Van begin tot eind. Zo zorgen we samen voor een optimaal leefklimaat in uw onroerende zaken.

Elektrische laadpunten

Als uw organisatie elektrische auto's gebruikt, laadt u die ook graag zo dicht mogelijk bij uw bedrijfsgebouw op. Comfort Partners adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens installeren we deze zo dicht mogelijk bij uw pand en voorzien we de laadpunten van professioneel onderhoud. Zo zorgen we samen met onze premium partners dat u en uw relaties goed voorbereid op weg kunnen.

Zonnepanelen

Bij duurzaam werken, hoort duurzame energie. Bij Comfort Partners helpen we u met het verduurzamen van uw woningvoorraad. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van het installeren van zonnepanelen. Afhankelijk van uw situatie, kijken we samen met u, naar de meest optimale oplossing voor uw woningvoorraad. Geen dak is immers hetzelfde.

Meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Contact met de regio