Leren door te doen

Comfortabel leren

Door het installeren van hoogwaardige installaties creëren wij comfort en gemak in én rondom woningen. Daarbij staan wij altijd open voor nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Als stagiair, afstudeerder of trainee kun je daar een belangrijke rol in spelen! Door deel te nemen aan onze dagelijkse werkzaamheden ontwikkel je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak en kun je ons adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van ons aanbod en onze processen. 

Stage lopen 

Bij Comfort Partners is er regelmatig ruimte voor MBO-, HBO- en WO-studenten om stage te lopen. Een aantal maanden maak je deel uit van ons team en werk je samen met onze vaste medewerkers aan uitdagende projecten. Je leert verschillende aspecten uit het vak en ontwikkelt je eigen kwaliteiten. Een technische opleiding is hierbij een pré, maar ook voor studenten die geen technische opleiding volgen is er regelmatig een plek vrij. 

Certificering:

Comfort Partners Erkend leerbedrijf

Afstuderen

Ook afstuderen bij Comfort Partners is voor MBO-, HBO- en WO-studenten mogelijk. Afhankelijk van jouw opleidingsrichting ga je samen met één van onze vaste medewerkers op zoek naar mogelijkheden tot verbetering binnen onze organisatie. Nadat er een interessant vraagstuk is vastgesteld ga je aan de slag met de opdracht of het onderzoek. Je kunt alle middelen binnen onze organisatie gebruiken en krijgt begeleiding van ervaren medewerkers. Zo werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en help je mee aan het verbeteren van onze organisatie! 

Traineeship bij TBI acdmy

Voor innovatieve en ondernemende WO-afgestudeerden is er een traineeprogramma dat door TBI wordt georganiseerd. Dit tweejarig traineeship van TBI acdmy biedt jongeren de kans om een uitdagende carrière binnen TBI vorm te geven. Hiermee kunnen zij werken aan hun toekomst binnen hun vakgebied. Meer informatie over de TBI acdmy en het traineeship? Klik hier

Studiekeuzekrant

Weet je nog niet zeker welke richting je op wilt? Bekijk dan de studiekeuzekrant. Deze krant toont je alle toekomstmogelijkheden voor vmbo, mbo, mavo, havo, vwo in de bouw en infra. 

Weet je wel welke richting je op wilt en ben je benieuwd of er een stage- of afstudeerplaats vrij is? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze HR-medewerkers