jij maakt het verschil!

Sollicitatieprocedure

Bij Comfort Partners hebben we vaak meerdere vacatures open staan. Van BIM modelleur tot financieel expert, van de provincie Groningen tot aan de provincie Zeeland. Zit er een vacature tussen die goed bij jou past? Dan komen we graag met je in contact! Reageren doe je via de groene sollicitatieknop bij de vacature. Daar kun je jouw gegevens invullen. Vervolgens worden je gegevens naar één van onze HR-medewerkers gestuurd. 

Sollicitatie ontvangen

Nadat onze HR-medewerker jouw sollicitatie heeft ontvangen in het HR-systeem, neemt ze contact op met de manager van de betreffende afdeling. Zij kijken samen of jouw curriculum vitae en motivatiebrief aansluiten op de vacature. Als er genoeg aanknopingspunten zijn, wordt je uitgenodigd voor een gesprek bij de betreffende vestiging. Ook als er niet genoeg aanknopingspunten zijn neemt de HR-medewerker contact met je op. 

Wil je solliciteren, heb je vragen over onze selectieprocedure of over een vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.

Uitgenodigd voor een gesprek 

Als er genoeg aanknopingspunten zijn nodigen we je uit voor een gesprek bij de betreffende vestiging. We maken dan graag kennis met je en horen meer over wie jij als persoon bent. Daarnaast bespreken we ook je werkervaring en kijken we of de openstaande functie goed bij jou past. Het is voor ons belangrijk om een goed beeld van je te hebben. Na het gesprek laten we je weten of we je een contract aanbieden. Dat kan direct na het gesprek zijn, maar kan ook enkele werkdagen duren. Indien je bent aangenomen plannen we nog een gesprek in om de arbeidsvoorwaarden en het contract door te nemen. Vervolgens kun je aan de slag! 

Maak jij het verschil? Onze HR-medewerkers staan voor je klaar!

contact met de recruiter