Werken met comfort

Comfort Partners is een unieke speler in de woningbouwbranche. We zijn constant in beweging en ontwikkelen onszelf iedere dag. Met de kennis die we opdoen en opgedaan hebben gaan we iedere dag vol energie aan de slag. Door het installeren van hoogwaardige installaties creëren wij comfort en gemak in én rondom woningen. Verzekerd zijn van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat. Dat is voor ons betekenisvol wonen!

HET BESTE WERKKLIMAAT 

Geen enkele dag is bij Comfort Partners hetzelfde. Ongeacht welke functie je hebt, creëren we voor jou het beste werkklimaat. Hierin kun jij werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gedrevenheid, openheid en eigenaarschap zijn hierbij kenmerken van onze bedrijfscultuur. Dit maakt dat jij in staat bent dagelijks topprestaties te leveren! 

WIJ ZITTEN NIET  STIL 

Ook als organisatie zitten we nooit stil. Of we nu onderhoud aan een CV-ketel uitvoeren bij een particuliere klant, als ketenpartner prestatiegericht samenwerken met een grote woningbouwcorporatie óf betrokken zijn bij de transformatie van een kantoorpand; wij doen het met passie en leren het liefst iedere dag. Daardoor worden we nog beter in wat we doen! Denk en doe jij ook met ons mee?