Iedere dag nieuwe uitdagingen

Werken met plezier aan comfortabel wonen

Comfort Partners is een unieke speler in de woningbouwbranche. We zijn constant in beweging en ontwikkelen onszelf iedere dag. Met de kennis die we opdoen en opgedaan hebben gaan we iedere dag vol energie aan de slag. Door het installeren van hoogwaardige installaties creëren wij comfort en gemak in én rondom woningen. Verzekerd zijn van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat.

Dat is aandacht voor wonen!

Het beste werkklimaat

Geen enkele dag is bij Comfort Partners hetzelfde. Ongeacht welke functie je hebt, creëren we voor jou het beste werkklimaat. Hierin kun jij werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gedrevenheid, openheid en eigenaarschap zijn hierbij kenmerken van onze bedrijfscultuur. Dit maakt dat jij in staat bent dagelijks topprestaties te leveren! 

We zitten niet stil

Ook als organisatie zitten we nooit stil. Of we nu onderhoud aan een CV-ketel uitvoeren bij een particuliere klant, als ketenpartner prestatiegericht samenwerken met een grote woningbouwcorporatie óf betrokken zijn bij de transformatie van een kantoorpand; wij doen het met passie en leren het liefst iedere dag. Daardoor worden we nog beter in wat we doen! Denk en doe jij ook met ons mee? 

TBI Studiefonds: 1 van de voordelen van werken bij Comfort Partners

Sollicitatieprocedure

Bij Comfort Partners hebben we vaak meerdere vacatures open staan. Van BIM modelleur tot financieel expert, van de provincie Groningen tot aan de provincie Zeeland. Zit er een vacature tussen die goed bij jou past? Dan komen we graag met je in contact! Reageren doe je via de groene sollicitatieknop bij de vacature. Daar kun je jouw gegevens invullen. Vervolgens worden je gegevens naar één van onze HR-medewerkers gestuurd. 

Sollicitatie ontvangen

Nadat onze HR-medewerker jouw sollicitatie heeft ontvangen in het HR-systeem, neemt ze contact op met de manager van de betreffende afdeling. Zij kijken samen of jouw curriculum vitae en motivatiebrief aansluiten op de vacature. Als er genoeg aanknopingspunten zijn, wordt je uitgenodigd voor een gesprek bij de betreffende vestiging. Ook als er niet genoeg aanknopingspunten zijn neemt de HR-medewerker contact met je op. 

Uitnodiging voor een gesprek 

Als er genoeg aanknopingspunten zijn nodigen we je uit voor een gesprek bij de betreffende vestiging. We maken dan graag kennis met je en horen meer over wie jij als persoon bent. Daarnaast bespreken we ook je werkervaring en kijken we of de openstaande functie goed bij jou past. Het is voor ons belangrijk om een goed beeld van je te hebben. Na het gesprek laten we je weten of we je een contract aanbieden. Dat kan direct na het gesprek zijn, maar kan ook enkele werkdagen duren. Indien je bent aangenomen plannen we nog een gesprek in om de arbeidsvoorwaarden en het contract door te nemen. Vervolgens kun je aan de slag! 

Wil je solliciteren, heb je vragen over onze selectieprocedure of over een vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.

Contact met onze recruiter

Wij staan altijd open voor nieuwe inzichten en ontwikkelingen

Als stagiair, afstudeerder of trainee kun je daar een belangrijke rol in spelen! Door deel te nemen aan onze dagelijkse werkzaamheden ontwikkel je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak en kun je ons adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van ons aanbod en onze processen. 

Stage lopen 

Bij Comfort Partners is er regelmatig ruimte voor MBO-, HBO- en WO-studenten om stage te lopen. Een aantal maanden maak je deel uit van ons team en werk je samen met onze vaste medewerkers aan uitdagende projecten. Je leert verschillende aspecten uit het vak en ontwikkelt je eigen kwaliteiten. Een technische opleiding is hierbij een pré, maar ook voor studenten die geen technische opleiding volgen is er regelmatig een plek vrij. 

Afstuderen

Ook afstuderen bij Comfort Partners is voor MBO-, HBO- en WO-studenten mogelijk. Afhankelijk van jouw opleidingsrichting ga je samen met één van onze vaste medewerkers op zoek naar mogelijkheden tot verbetering binnen onze organisatie. Nadat er een interessant vraagstuk is vastgesteld ga je aan de slag met de opdracht of het onderzoek. Je kunt alle middelen binnen onze organisatie gebruiken en krijgt begeleiding van ervaren medewerkers. Zo werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en help je mee aan het verbeteren van onze organisatie! 

Traineeship bij TBI acdmy

Voor innovatieve en ondernemende WO-afgestudeerden is er een traineeprogramma dat door TBI wordt georganiseerd. Dit tweejarig traineeship van TBI acdmy biedt jongeren de kans om een uitdagende carrière binnen TBI vorm te geven. Hiermee kunnen zij werken aan hun toekomst binnen hun vakgebied. Meer informatie over de TBI acdmy en het traineeship? Klik hier

Studiekeuzekrant

Weet je nog niet zeker welke richting je op wilt? Bekijk dan de studiekeuzekrant. Deze krant toont je alle toekomstmogelijkheden voor vmbo, mbo, mavo, havo, vwo in de bouw en infra. 

 

Weet je wel welke richting je op wilt en ben je benieuwd of er een stage- of afstudeerplaats vrij is? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze recruiter! 

Vacatures