Werken bij Comfort Partners

Fien Vermeent, HR Manager

Fien Vermeent, HR Manager

Comfort Partners is een unieke speler in de woningbouwbranche en is continu in ontwikkeling. Wij creëeren comfort in én rondom woningen.

Geen uitdaging is te gek

Met ambitie, visie en innovatie aan de basis gaan we elke uitdaging aan. Geen enkele dag is dan ook hetzelfde, ongeacht welke functie je hebt. Projectleider, servicemonteur, administratief medewerker, planner; voor jou creëren wij het juiste werkklimaat. Waarin jij kunt werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Het leveren van topprestaties

Gedrevenheid, openheid en eigenaarschap kenmerken onze bedrijfscultuur. Dit maakt dat jij in staat bent dagelijks topprestaties te leveren. Maar als organisatie zitten we ook niet stil. Of we nu het onderhoud van een cv-ketel bij een particuliere klant uitvoeren, als ketenpartner prestatiegericht samenwerken met een grote woningbouwcoöperatie of betrokken zijn bij de transformatie van een kantoorpand naar luxe appartementen; wij doen het met passie en leren nog steeds elke dag. Daardoor worden we nóg beter in wat we doen!

Maak jij graag het verschil?
Kies dan voor een toekomst bij Comfort Partners.

Comfort Partners Erkend leerbedrijf

Comfort Partners Erkend leerbedrijf

Comfort Partners is een erkend leerbedrijf.

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Samen werken we aan thema’s als kwalificeren en examineren en beroepspraktijkvorming. 
 

Samen maken wij de toekomst!

Kaderdag Comfort Partners

Kaderdag Comfort Partners
Comfort Partners op TechXWorld

Comfort Partners steelt de show op #TechXWorld! Ontdek jouw passie voor techniek, technologie en ICT tijdens festival TECHxWORLD, op donderdag 23 februari in de Onderzeebootloods in Rotterdam.

Werken bij TBI

Een inspirerende kaderdag met een terugblik op wat we al hebben bereikt en de informatieve presentaties over duurzaamheid en trends voor de toekomst. Zo gaan we goed voorbereid 2017 in!

Ciska Hoogeveen, manager duurzaamheid bij Comfort Partners: "Geweldig om namens Comfort Partners teamlid te zijn van de Expeditie Gratis Wonen" Benieuwd wat we doen? Klik op de foto!

Verdeeld over twee dagen zijn al onze monteurs opgeleid met de nieuwste kennis over elektrisch rijden, zodat we klaar zijn voor installatie van de nieuwste technologieën.

WTH en Comfort Partners werken graag samen aan de opdracht “Maak de toekomst”. Om ons partnership optimaal in te vullen, hebben we een constructieve sessie georganiseerd waarin we op functieniveau hebben samengewerkt, gediscussieerd en gepitcht.

Over welke kwaliteiten moeten onze nieuwe monteurs in de nieuwbouw beschikken? Dit wil Seda, onze recruiter, graag in de praktijk meemaken.

Onze stagiair werkvoorbereiding/BIM Tekenaar Mohamed Abdi Aadan, student aan het ROC Midden Nederland, is een dag op pad met de montageleider. Samen bezoeken zij de projecten waar de monteurs de praktijk laten zien.

Young Professionals aan de slag met 3 belangrijke thema's voor de toekomst: duurzaamheid, IoT en goed werkgeverschap.

Seda loopt een dag mee. Zo is zij als recruiter goed voorbereid in haar zoektocht naar Monteur Elektrische Laadpunten