Westwijk warmtepomp aanbieding

Uw oude warmtepomp gaat richting einde levensduur, vraag hier uw offerte en brochure aan.

Enige tijd geleden heeft u van ons een brief gekregen waarin wij u een vrijblijvende offerte aanbieden voor het kopen en plaatsen van een nieuwe warmtepomp. Op deze site leest u hoe u deze offerte kunt aanvragen.

Hoe gaat het proces te werk?

1. Offerte aanvragen

Vul uw e-mail adres hieronder in en uw krijgt van ons een offerte met bijbehorende brochure vrijblijvend toegestuurd.

2. Afspraak plannen

Bij akkoord op deze offerte, plannen we met u de wisseldag wanneer het uw agenda past.

3. De wisseldag!

In één dag halen we de oude warmtepomp eruit en zetten we de nieuwe erin, inclusief inregeling en systeemuitleg aan u.

4. Subsidie aanvragen

Als de installatie is afgerond, krijgt u snel daarna de factuur en onze hulp om de subsidie tijdig en correct in te vullen.

Vraag hier uw offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in en krijg vrijblijvend een offerte en brochure voor een nieuwe warmtepomp in uw woning toegestuurd.

Hieronder de belangrijkste redenen om nu die afweging te maken:


 • Reden: uw warmtepomp gaat richting einde levensduur

  De afgelopen jaren zien wij bij het onderhoud en tijdens storingen steeds meer defecten bij uw warmtepompen. Deze defecten resulteren in dure reparaties. Dit komt omdat uw warmtepomp richting einde levensduur gaat. Uw warmtepomp komt uit een tijd waarbij de warmtepompen 10 tot 15 jaar meegaan. Uiteindelijk loont het niet meer om de dure reparaties uit te voeren, maar is een efficiënter model neerzetten voordeliger.

 • Reden: ISDE subsidie

  Ook dit jaar is er de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor uw nieuwe warmtepomp. De indicatieve subisidie voor het model wat wij voor u hebben uitgekozen kan tot wel €4.200,- zijn. Mocht u ervoor kiezen om bij ons een warmtepomp aan te schaffen dan helpen wij u met de ISDE aanvraag.

 • Reden: voorkom toekomstige prijsstijgingen, profiteer met uw buren

  Al voordat de inflatie steeg en oorlog in Oekraïne begon, kampte onze sector met grote prijsstijgingen als gevolg van een groot tekort aan mankracht en materialen. Door deze roerige tijd is de verwachting dat dit blijft stijgen. Profiteer nu mee van de voordelige offerte die we bieden, omdat we ook die van uw buren vervangen en toch al in de wijk aanwezig zijn.

 • Reden: we hebben een beproefde oplossing voor uw wijk

  Door uw kleine trapkast en het moeten aansluiten op de collectieve bron, zijn de mogelijkheden voor typen warmtepompen beperkt. Na goed marktonderzoek hebben een betaalbaar én betrouwbaar type gevonden dat hier past, goed runt en die al een aantal maal geïnstalleerd. Een bewezen formule dus! Vraag de offerte aan en lees in de daarbij behorende brochure meer over het model dat wij voor uw woning hebben uitgezocht.


Veelgestelde vragen

Er is momenteel niets mis met mijn warmtepomp, waarom zou ik het dan nu vervangen?

Zo'n dure investering doen, terwijl er nu niets aan de hand (lijkt) te zijn, voelt misschien wat gek, maar het is om te voorkomen dat u in de winter in de kou zit. De Westwijkse warmtepompen uit die tijd blijken 10, met geluk 15 jaar mee te gaan, hetzij met vele defecten die om dure reparaties vragen. Nu heeft u de kans om de vervanging te doen in de zomer als er geen haast bij is. Als de warmtepomp in de winter kapot gaat - wanneer een nieuwe warmtebron dus urgent is - kunnen wij niet garanderen dat we het snel kunnen vervangen: de levertijden lopen immers al op tot 15-20 weken. Bovendien heeft onze sector te maken met hoge prijsstijgingen. Dus hoeveel het kost om een warmtepomp aankomende winter te vervangen weten we niet, behalve dat het zeker duurder is. 

Welk type warmtepomp installeren jullie en waarom?

In de offerte geven we meer informatie over welk type warmtepomp we gekozen hebben. We hebben dit type gekozen na uitgebreid marktonderzoek met fabrikanten en marktexperts naar typen die goed zouden passen in de Westwijkse woningen. Na het afwegen van een aantal opties, hebben we gekozen voor dit type omdat een efficiënt, betrouwbaar en super stil model is. Door de kleine trapkast waar de warmtepomp staat, en als u wel dezelfde minimale comfort thuis wil, zijn de opties beperkt. Zo zijn tegenwoordig water-water warmtepompen voor een collectieve bron namelijk een stuk groter dan 10 jaar geleden. Dit type warmtepomp is slechts een aantal centimeters groter. Bovendien moet de nieuwe warmtepomp wel bereikbaar blijven om onderhoud te plegen (en u wilt vast in uw trapkast ruimte over houden voor uw spullen). Als deze ruimte er niet is, resulteert het in veel extra kosten tijdens de onderhoudsperiode.

Ondanks zijn geringe grootte, levert de warmtepomp voldoende vermogen voor alle onderzochte Westwijkse woningen, zonder te veel elektriciteit te gebruiken (mede door zijn regulerende systeem). Bovendien is het state-of-the-art model voorzien van een gebruiksvriendelijk touchscreen paneel om het te bedienen, en met een desktop en mobiele app te downloaden via iOS of Google Play.

Bij de offerte voegen we de brochure van het type warmtepomp, voor ook meer technische informatie.

Hoe zit het met die SDE subsidie? Wanneer krijg ik dat en om hoeveel geld gaat het?

SDE subsidie is een subsidie van het rijk om je woning te verduurzamen, waaronder de aanschaf van een nieuwe warmtepomp ook valt. . De indicatieve subsidie op deze installatie bedraagt € 4.200,- . Aanvragen kan u vrij eenvoudig zelf doen en wij helpen u met de documenten en aan te leveren gegevens. De subsidie dient u in nadat het apparaat geinstalleerd is en u de factuur ontvangen heeft, daarna heeft het rijk 13 weken om goed te keuren. 

Tot wanneer loopt deze actie en kan ik een offerte aanvragen?

De offerte kan aangevraagd worden vanaf heden tot het einde van de zomer van 2023. Vul uw gegevens in via de knop: ‘vraag hier uw offerte aan’ en u krijgt een vrijblijvende offerte en brochure voor een nieuwe warmtepomp toegestuurd.