Verduurzaming

Het woonhuis van de toekomst is 100% gebaseerd op individuele woonwensen. Een woonhuis is iets dynamisch dat mee ontwikkelt met de laatste technologie. Bijvoorbeeld door het upgraden van de mechanische ventilatie naar een CO2-gestuurd systeem of wandcontactdozen met USB-aansluitingen, maar ook het snel en goedkoop aanleveren van zonnepanelen.

Comfort Partners bouwt voort op jarenlange ervaring en deskundigheid, maar staat ook open voor nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn een voorstander van het toepassen van duurzame technieken en installeren warmte-terugwinsystemen, zonne-energie en warmtepompen. Vooral warmtepompboilers, warmtepompen en zonnecollectoren worden in toenemende mate geïnstalleerd.

Warmtepompboilers onttrekken energie uit ventilatielucht om warm tapwater te produceren. Warmtepompen onttrekken energie uit de aarde of het grondwater om de woning mee te verwarmen of juist te koelen en zonnecollectoren verwarmen water met zonne-energie. De installaties zijn duurzaam, energiezuinig en bieden een hoog comfort door een gelijkmatige spreiding van de warmte.

Comfort Partners heeft de expertise in huis om vrijwel alle duurzame technieken te installeren. Wilt u niet alleen duurzaam wonen, maar ook elektrisch rijden? Comfort Partners helpt u graag!

Investeringssubsidie

De overheid stimuleert de komende jaren dat Nederlandse huizen (en bedrijven) minder door gas en meer door duurzame warmtebronnen worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen.