Home

Comfort Partners. Maakt van huis thuis.

Je huis is een belangrijke plek in je leven. Misschien wel de belangrijkste. Vast staat dat een prettige woning goed is voor lichaam en geest. Daarom doe je er verstandig aan om een comfortabel leefklimaat te creëren.
Comfort Partners helpt je daarbij. Onze organisatie heeft de kennis, ervaring en drive om van ieder huis een thuis te maken. Wij snappen verwarmings- en koelsystemen. Wij maken nieuwe woongebouwen en bestaande woningen gezond en duurzaam.

Comfort Partners is onderdeel van TBI

Comfort Partners maakt deel uit van TBI. TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.

Alle ondernemingen binnen TBI opereren elk onder hun eigen naam, Voor ondernemerschap is binnen onze netwerkorganisatie volop ruimte. Dichtbij onze klanten zijn we op ons best. Zo zorgen we ervoor dat we onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwen, inrichten en onderhouden.

We streven naar de balans tussen maatschappelijke betrokkenheid en economische vooruitgang. Onze medewerkers zijn onze belangrijkste waarde, nu en in de toekomst. Zij onderhouden de duurzame relaties met klanten en leveren de toegevoegde waarde.

Verantwoord werkgeverschap bestaat in onze visie uit het creëren van een veilige werkomgeving, goede arbeidsverhoudingen en ontplooiingsmogelijkheden bij alle ondernemingen.

Kijk voor meer informatie op www.tbi.nl