maak de toekomst duurzaam

Verduurzaming bestaand vastgoed

Nederland wordt steeds voller. Er is steeds minder plek om nieuwe bouwprojecten te starten. Daarnaast merken we dat steeds meer kantoren en andere grote gebouwen leeg komen te staan.

Renovatie en transformatie als oplossing

Leegstaande ruimtes worden getransformeerd, zodat deze aantrekkelijk worden voor nieuwe doelgroepen. Het aanpassen van de installatietechniek vormt daarbij een uitdaging. Comfort Partners helpt u daarbij. We zetten onze kennis en ervaring op het gebied van renovatie en transformatie in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We kijken altijd of de bestaande installaties hergebruikt kunnen worden. Zo blijven we duurzaam innoveren en voorkomen we onnodige werkzaamheden. 

Renovatie door samenwerking

Een kantoorpand renoveren, zodat uw bedrijf zich daar kan vestigen óf een kantoorpand transformeren in 16 appartementen zodat er meer woongelegenheid ontstaat in het stadscentrum? In beide gevallen is het noodzakelijk om de ruimte te voorzien van goede installaties. We streven naar een optimaal leefklimaat voor de eindgebruikers. Dat begint al vóór de start van een renovatie of transformatie, daarom denken onze specialisten mee in het gehele proces. Van begin tot eind. Op deze wijze zorgen we ervoor dat we altijd efficiënt en effectief samenwerken, met de beste installaties en altijd met een toonaangevend resultaat. 

Net als bij nieuwbouw komen bij het renoveren van een ruimte verschillende disciplines bij elkaar: woonkwaliteit, bouwtechniek, klimaattechniek, uitvoeringsproces, investeringskosten en de doelgroep.

Omdat de ruimte na de renovatie over een zichtbare en merkbare verandering moet beschikken, brengen we deze disciplines graag bij elkaar. Want, van al deze zaken kunnen we leren. Met de kennis die we daaruit opdoen en al opgedaan hebben, bieden we de meest comfortabele oplossingen. Zo zorgen we dat de eindgebruiker hier optimaal van kan profiteren en creëren we een betekenisvolle leefomgeving. 

Alle projecten

Lees meer

Optimaal leefklimaat

Als eigenaar kunt u investeren in een groot aantal toepassingen op uw woningvoorraad. Of het nu gaat om verwarmingsinstallaties, slimme installaties of brandpreventie, bij Comfort Partners zijn we u graag van dienst. We geven uitgebreid advies en helpen u graag met de installatie van een systeem of installatie. Van begin tot eind.
Zo zorgen we samen voor een optimaal leefklimaat in uw bestaande woningenvoorraad.

"Wij hebben AANDACHT VOOR WONEN voor nu en in de toekomst." Zo maken wij het VERSCHIL!

Contact