Samenwerken aan betekenisvol wonen

Waterfront Harderwijk

Projectinformatie

Project Waterfront
Locatie Harderwijk
Opdrachtgever Koopmans Bouwbedrijf

In het omvangrijke project Waterfront in Harderwijk werkt Comfort Partners samen met Koopmans aan sfeervolle huizen, passend bij het beeld en de historie van Harderwijk.

Wonen in Waterfront is een eigentijdse aanvulling op de oude stad. Belangrijk daarbij is ook de sfeer en het gevoel van de buurt. 


Wonen in Waterfront omvat in totaal bijna 1500 woningen, diverse parkeergarages, vele voorzieningen, een jachthaven met 450 ligplaatsen. En natuurlijk het nieuwe strandeiland, waar u heerlijk met vrienden en familie kunt pootje baden, picknicken en kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

Wonen in Waterfront is een ontwikkeling van SYNCHROON en Koopmans in samenwerking met Mobilis, Comfort Partners, Boskalis en de gemeente Harderwijk.

Zuidereiland wordt als eerste aangelegd. De woningen aan de zuidkant van dit eiland vormen de eerste fase, bestaande uit eengezinswoningen, twee onder een kapwoningen en vrijstaande woningen. Voor het noordelijk deel van dit eiland worden o.a. appartementen ontwikkeld. 
Er is keuze in overvloed: vrijstaande woningen, twee onder één kap woningen of eengezinswoningen. Sfeervolle huizen, passend bij het beeld en de historie van Harderwijk. U heeft de mogelijkheid om uw woning naar wens in te delen.