Vakantiewoningen voor Landal Greenparks

Projectinformatie

Project Landal GreenParks
Locatie Volendam
Opdrachtgever van Wijnen

Comfort Partners bouwt mee aan rust en comfort aan vakantieverblijven in Landal GreenParks Volendam.

Bij aankomst op Slobbeland herkent u Landal Volendam meteen aan de verzameling van de o zo herkenbare Volendamse pakhuiswoningen, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Dit unieke vakantiepark aan het Markermeer heeft een echt dorpskarakter. De 42 accommodaties, waarvan een deel met uitzicht op het meer, zijn luxe ingericht en bieden comfort. De typisch Volendamse architectuur samen met de unieke ligging aan het Markermeer geven meteen een heerlijk vakantiegevoel dichtbij huis!

Comfort Partners heeft de opdracht ontvangen van Van Wijnen Heerhugowaard, in opdracht van Van Wijnen Recreatie voor Landal Greenparks. Er worden 6 verschillende type woningen gebouwd die deels aan het Markermeer komen te staan. Het uitgangspunt zijn duurzame recreatiewoningen zonder gasaansluiging en voorzien van luchtwarmtepomp, vloerverwarming en infrarood panelen. 

Comfort Partners verzorgt de totale installaties zoals, elektra, infrarood panelen, ventilatie, zinken hwa + goten, en sanitair, warmtepompen en vloerverwarming. In juni 2019 is er begonnen met de installatie in de fundering en de woningen zijn dit jaar in april opgeleverd.

Alle projecten

Lees meer