Transformatie Tabakko

Transformatie Tabakko Groningen

Projectinformatie

Project Transformatie Tabakko
Locatie Groningen
Opdrachtgever Plegt-Vos
Architect SKETS

Direct achter de tabaksfabriek van Niemeijer in Groningen, wordt gebouwd aan een nieuw wooncomplex voor jongvolwassenen; Tabakko. Een bestaand kantoorgebouw wordt omgetoverd tot een wooncomplex met een retro karakter. In het pand worden 56 appartementen gerealiseerd met een oppervlakte van circa 50 tot 70 m2, verdeeld over vier woonlagen. Comfort Partners is bij dit project verantwoordelijk voor de installaties.

Niet alleen het bestaande kantoorgebouw wordt gebruikt om woonruimte te creƫren, ook wordt er een nieuw deel aangebouwd. Voor beide onderdelen van dit project, ontwerpt en realiseert Comfort Partners de installaties. Daarbij worden oude leidingen niet hergebruikt. Het gehele complex wordt voorzien van nieuwe leidingen. Creativiteit is daarbij gewenst, want ook de in de vloer ingestorte leidingen moeten vervangen en aangepast worden.

Het project is gestart in oktober 2017 en zal naar verwachting in oktober 2018 opgeleverd worden. Meer informatie? Bekijk de website van dit project.