Renovatie woningen Gorredijk

Projectinformatie

Project Renovatie 76 woningen Gorredijk
Locatie Gorredijk
Opdrachtgever Van Wijnen
Looptijd 2019

In Gorredijk verzorgt Comfort Partners in opdracht van Van Wijnen de E - en W - installatietechniek.

De 76 bestaande woningen worden gerenoveerd en voorzien van een warmtepomp, een WTW unit en een nieuw afgiftesysteem. Daarnaast worden de keuken, douche en het toilet volledig gerenoveerd door Fijn Wonen.

Fijn Wonen is het geïndustrialiseerde woonproduct van Van Wijnen. Het Fijn Wonen-team heeft zich gespecialiseerd in wonen en woonbeleving. Alle woningen die zij bouwen en verbouwen zijn in de basis ontwikkeld als NOM-ready door de goede thermische schil en bieden ruimte voor een aantal energieconcepten. Daarmee kunnen ze een woning aanbieden die volledig NOM is inclusief monitoring tot een versie die energieneutraal is.

Energiezuinige oplossingen voor bestaande bouw

Voor bestaande bouw levert Fijn Wonen energetische en levensloopbestendige oplossingen op maat. Dit doet zij door middel van een slimme en efficiënte schil- en installatieoplossing. Deze werkzaamheden voert zij vlot en met weinig overlast uit. Zo maakt Fijn Wonen snel van een bestaande woning een eigentijdse, comfortabele woning. Tevens is de woning door slimme technologie voorbereid op aanvullende woondiensten. Daarmee kunnen bewoners langer thuis blijven wonen, ook als ze zorgbehoevend worden.