Renovatie Polluxflat

Renovatie Polluxflat Groningen

Projectinformatie

Project Renovatie polluxflat
Locatie Groningen
Opdrachtgever Lefier

Werkzaamheden

In de Polluxflat, een seniorenflat met 184 woningen in Groningen, voert Comfort Partners een grootschalige renovatie uit. Hierbij worden cv-ketels, leidingen en radiatoren vervangen.  Waar nodig en gewenst, worden ook de badkamers, toiletten en keukens vervangen. Vervolgens zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan de ventilatiekanalen van de woningen. Welke werkzaamheden er worden verricht, verschilt per woning.

De bewoners van de seniorenflat konden zelf kiezen welke tegels zij in hun badkamer, toilet of keuken willen hebben. Ook de keuze voor het keukenblok en aanrechtblad konden zij zelf maken. Vervolgens is aannemer Heijmans begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. Eind november 2017 is Comfort Partners gestart. Daarbij werden de cv-ketels als eerste vervangen.

Tijdens de volledige verbouwing blijven de bewoners van de flat in hun woning gehuisvest. Daarom is er tijdens de gehele renovatieperiode extra aandacht voor het beperken van de overlast. Naar verwachting zullen de werkzaamheden eind juli 2018 afgerond zijn.

Over Lefier

Jong en oud. Studerend, werkend en werkzoekend. Kerngezond en met beperkingen. Iedereen heeft recht op een plek om ‘thuis’ te noemen. Goed wonen betaalbaar maken en houden, daar zet Lefier zich elke dag voor in. Dat doen zij samen met de huurders, gemeenten en andere partners.

Meer informatie? Bekijk de website van Lefier.