Woningen en appartementen

Realisatie woningen en appartementen Koetsiershof

Projectinformatie

Project Realisatie woningen en appartementen Koetsiershof
Locatie Sassenheim
Opdrachtgever BAM Wonen

In opdracht van BAM Wonen werkt Comfort Partners in Sassenheim aan de realisatie van 22 koop-eengezinswoningen en 35 huurappartementen. Comfort Partners is hierbij verantwoordelijk voor de volledige CV-installaties.

De woningen

De woningen worden gerealiseerd in de karakteristieke jaren ’30 architectuur. Het gevelbeeld met kenmerkende horizontale belijning, traditionele dakvormen en grote dakgoten geven de woningen een stijlvolle uitstraling. Het naastgelegen appartementencomplex krijgt vijf woonlagen. De bijzondere architectuur laat het lijken alsof het complex uit drie verschillende gebouwen bestaat. De bewoners krijgen aan de galerijzijde extra buitenruimte, waardoor bewoners zowel aan de galerijzijde als aan de balkonzijde een eigen buitenruimte tot hun beschikking hebben.

Het Koetsiershof is centraal gelegen in Sassenheim aan de Hoofdstraat. Holland Property Group heeft als eigenaar van de voormalige winkelpromenade gelegen aan de Hoofdstraat het plan opgevat deze locatie te herontwikkelen tot een kleinschalige kwalitatieve woonwijk, genaamd ”Het Koetsiershof”. De eengezinswoningen zijn inmiddels verkocht en de oplevering van de huurwoningen staat gepland voor medio zomer 2018. 

Goede samenwerking met de bouwer

Comfort Partners heeft al langere tijd een goede samenwerking met BAM Wonen. Samen hebben wij al meerdere woningen gerealiseerd. Benieuwd wat Comfort Partners voor u kan doen? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.