Realisatie 63 appartementen

Realisatie appartementen Parcview IJmuiden

Projectinformatie

Project Realisatie 63 appartementen ParcView
Locatie IJmuiden
Opdrachtgever Van Wijnen

Wonen in de stad, bij het strand en met uitzicht op het park. Dat kan in IJmuiden. In 2018 start de realisatie van twee luxe appartementengebouwen in de moderne woonwijk Stadspark. In deze appartementengebouwen, die samen ParcView gaan heten, zullen 63 appartementen gevestigd worden. Comfort Partners is verantwoordelijk voor alle technische installaties.

Wooncomfort, licht, ruimte als centrale elementen

ParcView bestaat uit twee gebouwen die tegenover elkaar worden gerealiseerd. Gebouw ‘Beuk’ bestaat uit vijf bouwlagen en het andere gebouw ‘Berk’ uit vier bouwlagen. Onder de beide gebouwen wordt een parkeergarage gerealiseerd met voor iedere woning een parkeerplaats. Naast de parkeerplaats zijn de bergingen van de woningen gevestigd.

Het interieur van de appartementen in ParcView bestaat uit 3 kamers met een totale grootte van ca. 70 en 85 m2. Voor de liefhebbers van extra ruimte bestaat er de mogelijkheid om twee appartementen te combineren. Zo ontstaat een appartement van ca. 150 m2 met nog meer (slaap)kamers en mogelijkheden. Alle appartementen beschikken over een riant balkon (of een terras op de begane grond) met uitzicht op de groene omgeving waarin het complex zich bevindt.

Diverse installaties

Comfort Partners is bij dit project de totaalinstallateur. We werken samen vanuit onze verschillende vestigingen om diverse installaties te realiseren. Zo zijn we verantwoordelijk voor het loodgieterswerk, de cv-installatie, de ventilatie, de elektrotechnische installaties, de brandmeldinstallatie, de stuwdrukinstallatie en de PV-installatie.

Robbert van Dijk, fund director ASR Dutch Core Residential Fund: ‘Wooncomplex Parkzicht omvat goede en ruime appartementen op een aantrekkelijke locatie. Dat maakt de appartementen goed verhuurbaar aan een brede doelgroep en een goede aanvulling op onze portefeuille.’ Peter Hutten, regiodirecteur Van Wijnen: ‘Er is grote behoefte aan middeldure huurwoningen in IJmuiden. Door de realisatie van deze huurwoningen creëren we een betekenisvolle plek voor 63 huishoudens.’