99 woningen

Realisatie 99 woningen Park Centraal

Projectinformatie

Project Realisatie 99 woningen Park Centraal
Locatie Tilburg
Opdrachtgever BAM Wonen

In opdracht van BAM Wonen werkt Comfort Partners mee aan de realisatie van 99 woningen in Tilburg. Het door AM ontwikkelde project, dat aan de westrand van Tilburg gevestigd is, betreft een breed palet aan woningen in diverse prijscategorieën. Het bijzondere hieraan is het centrale park dat het hart vormt van de nieuw te bouwen woonwijk. Het park loopt door het de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park. AM ontwikkelt woningen die zo zijn ontworpen dat de kwaliteit van wonen verhoogt wordt en tegelijkertijd klimaatverandering tegen gaat.

Verbetering van de energieprestaties

De woningen zijn voorzien van verschillende middelen om de energieprestaties van de woningen te verbeteren. Comfort Partners is bij dit project verantwoordelijk voor de volledige CV-installaties. Deze installaties worden aangesloten op de stadsverwarming van de gemeente Tilburg. De warmte die bij de stadsverwarming gebruikt wordt, kan bijvoorbeeld afkomstig zijn van een fabriek of winkelcentrum uit de omgeving. De overige warmte uit die gebouwen wordt opgeslagen en gebruikt voor de verwarmingsinstallatie en het warme water in de woningen. Hierdoor zorgen we voor een vermindering van de CO2-uitstoot.

Goede samenwerking met de bouwer

Comfort Partners heeft al langere tijd een goede samenwerking met BAM Wonen. Samen hebben wij al meerdere woningen gerealiseerd. Benieuwd wat Comfort Partners voor u kan doen? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.