Energiezuinig wonen

Realisatie 68 woningen De Zouterij

Projectinformatie

Project Realisatie 68 woningen De Zouterij
Locatie Ede
Opdrachtgever Bam Wonen

In Ede werkt Comfort Partners aan de realisatie van 68 nieuwbouw woningen. De nieuwe wijk heeft een aangename dorpse sfeer, is ruim van opzet en prachtig gelegen tegen de bosrand. Tweekappers en vrijstaande woningen worden hier afgewisseld met fraaie straatjes en ruime eengezinswoningen. De diversiteit is er groot. Ze hebben allen 1 ding gemeen. De beste ingrediënten voor een comfortabele woonomgeving.

Verbetering van de energieprestaties

De woningen zijn voorzien van verschillende middelen om de energieprestaties van de woningen te verbeteren. Comfort Partners is bij dit project verantwoordelijk voor de volledige CV-installaties. Deze installaties worden aangesloten op de stadsverwarming. Het warmtenet en de warmtelevering gebeurt vanuit 'Warmtebedrijf Ede'. De warmte die bij de stadsverwarming gebruikt wordt, is afkomstig uit biomassa. Deze biomassa wordt omgezet naar bio-energie, waardoor de woningen en het water in de woningen verwarmd kunnen worden. Hierdoor zorgen we voor een vermindering van de CO2-uitstoot en geven wij, samen met onze partners, invulling aan onze ambitie om duurzame woningen te creëren.

Samenwerking met de bouwer

Comfort Partners heeft al langere tijd een goede samenwerking met BAM Wonen. Samen hebben wij al vele woningen gerealiseerd. Benieuwd wat Comfort Partners voor u kan betekenen? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.