Realisatie 68 appartementen

Realisatie 68 appartementen

Projectinformatie

Project Realisatie 68 appartementen ParcView
Locatie IJmuiden
Opdrachtgever Van Wijnen

Wonen in de stad, bij het strand en met uitzicht op het park. Dat kan in IJmuiden. In 2018 start de realisatie van twee luxe appartementengebouwen in de moderne woonwijk Stadspark. In deze appartementengebouwen, die samen ParcView gaan heten, zullen 68 appartementen gevestigd worden. Comfort Partners is verantwoordelijk voor alle technische installaties.

    

Wooncomfort, licht, ruimte als centrale elementen

ParcView bestaat uit twee gebouwen die tegenover elkaar worden gerealiseerd. Gebouw ‘Beuk’ bestaat uit vijf bouwlagen en het andere gebouw ‘Berk’ uit vier bouwlagen. Onder de beide gebouwen wordt een parkeergarage gerealiseerd met voor iedere woning een parkeerplaats. Naast de parkeerplaats zijn de bergingen van de woningen gevestigd.

Het interieur van de appartementen in ParcView bestaat uit 3 kamers met een totale grootte van ca. 70 en 85 m2. Voor de liefhebbers van extra ruimte bestaat er de mogelijkheid om twee appartementen te combineren. Zo ontstaat een appartement van ca. 150 m2 met nog meer (slaap)kamers en mogelijkheden. Alle appartementen beschikken over een riant balkon (of een terras op de begane grond) met uitzicht op de groene omgeving waarin het complex zich bevindt.

    

Diverse installaties

Comfort Partners is bij dit project de totaalinstallateur. We werken samen vanuit onze verschillende vestigingen om diverse installaties te realiseren. Zo zijn we verantwoordelijk voor het loodgieterswerk, de cv-installatie, de ventilatie, de elektrotechnische installaties, de brandmeldinstallatie, de stuwdrukinstallatie en de PV-installatie.