Dorps, sfeervol en helemaal nieuw

Realisatie 108 woningen Hoef en Haag

Projectinformatie

Project Realisatie 108 woningen Hoef en Haag
Locatie Vianen
Opdrachtgever Bam Wonen

Dorps, sfeervol en helemaal nieuw. Dat is Hoef en Haag, een nieuwbouwplan van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Comfort Partners is in de huidige fases van dit project verantwoordelijk voor de volledige CV-installaties van 108 woningen.

Het ontwerp

Het ontwerp van Hoef en Haag is geïnspireerd op het dorpse karakter van vestingstadjes en de lintbebouwing in de omgeving. Het ontwerp is tot stand gekomen n.a.v. zorgvuldig onderzoek en uitgebreide gesprekken met een denktank van mogelijke bewoners en geïnteresseerden. 

Het resultaat

1 hecht dorp met 3 verschillende sferen en wijken: Het Dorpshart, De Erven en Het Lint. Elk met een eigen identiteit: compact en levendig in Het Dorpshart, waar ook de voorzieningen zijn. Voor wat ruimte en groen ga je naar De Erven. En in Het Lint vind je een authentieke, lange dorpsstraat met klinkers, waar je vrijheid en ruimte ervaart.

Samenwerking met de bouwer

Comfort Partners heeft al langere tijd een goede samenwerking met BAM Wonen. Samen hebben wij al vele woningen gerealiseerd. Benieuwd wat Comfort Partners voor u kan betekenen? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.