Zorgeloos laden

Plaatsing laadpunten Q-park garages

Projectinformatie

Project Plaatsing laadpunten Q-park garages
Locatie Nederland
Opdrachtgever New Motion

Afgelopen maand installeerde Comfort Partners, in opdracht van NewMotion, een aantal laadpunten voor plug-in hybride en elektrische voertuigen in de Q-park garage aan de Otto Reuchlingweg in Rotterdam. Daarmee is de Rotterdamse Q-park garage de twaalfde op rij die door Comfort Partners voorzien wordt. Hierdoor kunnen de bezoekers van de Q-park garages de auto’s gemakkelijk laden op een volledig daarvoor ingerichte parkeerplek. Eerder installeerde Comfort Partners al laadpunten in de volgende garages van Q-park:

 • Q-park Amersfoort, Soeverrein 36 
 • Q-park Amsterdam, Antonio Vivaldistraat 150
 • Q-park Arnhem, Broerenstraat 51
 • Q-park Den Bosch, Maijweg 6
 • Q-park Deventer, Boreelplein 45
 • Q-park Groningen, Westerhaven 17
 • Q-park Maastricht, Vrijthof 100 
 • Q-park Roermond, Achter de Oranjerie 1
 • Q-park Utrecht, Herculesplein 290
 • Q-park Utrecht, St. Jacobstraat 1
 • Q-park Venlo, Veilingstraat 2 

Tegenwoordig zijn er zo’n 6.000 laadsessies per maand op Q-Park locaties; goed voor een totale maandelijkse besparing van 35 ton CO2. “Met de krachtige en innovatieve laadpunten van The New Motion stellen we het gemak en service bij het elektrisch laden van onze klanten voorop”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland. “Zo zullen we het ook mogelijk maken dat onze klanten op afstand een laadpaal kunnen vrijgeven als de accu’s opgeladen zijn, zodat de stekker verwijderd kan worden en een andere bestuurder een laadsessie kan starten”. *

Comfort Partners richt zich op elektrisch rijden

Onze gebouwde omgeving wordt steeds duurzamer. Dat betekent dat we steeds vaker gaan wonen en werken in gebouwen die steeds minder fossiele brandstoffen gebruiken én dat ons vervoer naar deze gebouwen ook steeds duurzamer wordt. Ook de markt beweegt mee. De komende twee jaar komen er zelfs vijfentwintig nieuwe automodellen op de markt die geen fossiele brandstoffen meer gebruiken.

Comfort Partners is een van de marktleiders in de EV-dienstverlening rondom duurzame mobiliteit in de residentiële markt. Onze kennis en ervaring van elektrisch vervoer geven ons een koppositie waardoor wij een interessante partner zijn voor EV marktleiders zoals bijvoorbeeld NewMotion. Van de ruim 36.000 (thuis)laadpunten die nu in Nederland zijn, heeft Comfort Partners er de afgelopen vier jaar meer dan 10.000 geïnstalleerd. Bovendien heeft Comfort Partners de afgelopen jaren slimme laadinfrastructuur ontwikkeld, die het bijvoorbeeld mogelijk maakt om meerdere voertuigen tegelijk op te laden. Ook deelmobiliteit voor huurders en VVE’s is onderdeel van ons portfolio. In de toekomst gaan wij, samen met onze partners, aan de slag met steeds meer duurzame ontwikkelingen. Graag helpen wij ook u verder bij de verduurzaming van uw parkeervoorziening!

Over New Motion

Comfort Partners heeft al ruim twee jaar een prettige samenwerking met NewMotion. Voor hen installeren wij laadpunten bij particulieren en zakelijke klanten in heel Nederland.

New Motion wil elektrisch rijden zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen, ongeacht hun lifestyle, bedrijf, auto of budget. Dit doen ze door bekroonde slimme laaddiensten te bedenken, ontwikkelen en te ondersteunen, waaronder laadpunten, een mobiele app en een laadpas die toegang bieden tot tienduizenden laadpunten, verspreid over Europa. Met enkele van de meest gepassioneerde en ervaren professionals, zorgen ze ervoor dat elke laadoplossing naar volle tevredenheid wordt geleverd. Ze laten hun klanten kennismaken met de grondbeginselen van slim laden en bieden geavanceerd inzicht, toezicht en advies om hun auto, wagenpark of laadlocatie te optimaliseren en zo de beste ervaringen te bieden, elke dag opnieuw. *