Park Waterrijk Hekelingen

Projectinformatie

Project Park Waterrijk Hekelingen
Locatie Hekelingen
Opdrachtgever Hazenberg
Waterrijk Hekelingen Comfort Partners

Comfort Partners verzorgt de volledige W-installaties in Park Waterrijk Hekelingen

Eerste paal voor fase 2 Park Waterrijk Hekelingen

Afgelopen week werd de eerste paal geslagen voor de woningen die gebouwd gaan worden in de 2e fase van Park Waterrijk te Hekelingen. Onder toeziend oog van wethouders Mourik en Van der Schaaf van de Gemeente Nisseswaard en toekomstige bewoners mochten moeder én dochter met één druk op de knop van de heimachine de eerste achttien en een halve meter lange heipaal, van hun toekomstige woning, de grond in slaan.  Hazenberg realiseert in opdracht van Stevast Baas & Groen het bijzondere nieuwbouwproject Park Waterrijk in het dorp Hekelingen. 

Het plan

In het plan wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met onder meer vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. Het is mogelijk om zelf het huis te ontwerpen. Het project biedt de mogelijkheid om onder begeleiding een woning te ontwerpen. In samenspraak met verschillende toekomstige bewoners zijn alle woonwensen vertaald in verschillende typen woningen, die met diverse uitbreidingen volledig naar keus zijn aan te passen. Hierdoor zijn alle woningen uniek en is geen huis hetzelfde. Slapen en wonen op de begane grond, ruimte voor ouders in huis, diverse opties om het huis uit te breiden en wel of geen garage. Het kan allemaal in Park Waterrijk. 

Het beste uit twee werelden, dat is wonen in Park Waterrijk in Hekelingen! Wonen in een groen- en waterrijk gebied, maar ook in de buurt van veel voorzieningen. Hekelingen ligt direct naast Spijkenisse, waar scholen, openbaar vervoer, winkels en restaurants aanwezig zijn. 
Park Waterrijk wordt ruim opgezet en alle woningen grenzen aan het water, zodat u letterlijk aan het water en in het groen woont. De ligging van Park Waterrijk is ideaal.