Moderne en toekomstbestendige ouderenzorg in Haren

Projectinformatie

Project Appartementen De Dilgt
Locatie Haren
Opdrachtgever Geveke Bouw en Ontwikkeling
Architect Team4 architecten

Op de ZINN locatie De Dilgt te Haren realiseert Geveke Bouw en Ontwikkeling 90 appartementen verspreid over drie woontorens. Met de bouw van deze nieuwe woontorens bouwt ZINN verder aan moderne en toekomstbestendige ouderenzorg. In de nieuw te bouwen woontorens staan de wensen van ouderen centraal.
Comfort Partners verzorgt hier de installaties voor verwarming en koeling van de woontorens .Tevens hebben we de engineering en het tekenwerk voor de de elektrotechnische installaties uitgevoerd. 

De bewoners kunnen straks genieten van een heerlijk binnenklimaat middels warmte en koude en gezonde lucht via warmte terugwinning.

Het sanitair is deels voorbereid op levensloop bestendig en minder valide bewoners.
De elektrotechnische installatie is zeer duurzaam met led verlichting en automatische aangestuurde zonwering middels een weerstation.

Ook is er aan de toegangscontrole, data installatie, camera beveiliging en natuurlijk voor de veiligheid een brandmeldinstallatie gedacht. Mocht er onverhoopt de stroom weg vallen is er zelf een aansluiting voor noodstroom voorzieningen.
Op de begane grond is een gezamenlijk huiskamer waar ook gekookt kan worden en ruimte voor het opladen voor scootmobiels.
De opwekkingsinstallatie wordt in opdracht van Geveke uitgevoerd door Brontechnologie.

De woontorens zijn ontworpen door Team4 architecten. 

Alle projecten

Lees meer