-

Nieuwbouwproject Jonas ziet er uit als een walvis. In het pand zijn 273 appartementen gerealiseerd waarbij wij, Comfort Partners, het gehele complex voorzien hebben van riolering, waterleidingen, ventilatie, verwarming en de sanitaire installaties. Daarnaast hebben wij de luchtbehandelingskasten voor de openbare filmzaal en woonkamer geïnstalleerd.

Wonen in Jonas’ is heerlijk leven in een wondere, inclusieve wereld. Jonas’ is BREEAM Outstanding gecertificeerd, dus ultra-duurzaam. Daarmee is Jonas’ niet alleen een architectonisch baken voor IJburg, maar ook een van de meest duurzame gebouwen van Nederland.

In Jonas’ zijn drie villa’s gecreëerd. Twee aan de zuidoostzijde en de derde aan de andere kant van het gebouw. Het zijn misschien wel de meest bijzondere woningen van Jonas’. De villa’s zijn herkenbaar in de gevel als ‘de ogen’ van Jonas’ met een enorme, hoge glazen pui over twee of drie woonlagen. 

Jonas beschikt naast een openbare filmzaal en woonkamer over een dakstrand en een waterspeelplaats. Er vormt zich naast de woningen een gehele community.

 

Stuur project door