Aandacht voor wonen

Hubertustoren

Projectinformatie

Project Hubertustoren
Locatie Den Haag
Opdrachtgever Stichting Bronovo - Nebo

Boele & van Eesteren ontwikkelde in samenwerking met de Stichting Bronovo-Nebo het plan voor de nieuwbouw van 32 appartementen, een Zorgplint en een tweelaagse parkeergarage. Renovatie van de naastgelegen Zusterflat, die tegenwoordig HubertusToren heet, maakt deel uit van het plan.

Achter de markante bakstenen gevel van HubertusStaete, gemetseld in de stijl van de Haagse School, schuilen hypermoderne appartementen die garant staan voor intimiteit en wooncomfort. Indeling en afwerking van de appartementen kunnen worden afgestemd op de individuele wensen van de eigenaars.

Zorgplint

Aan de achterzijde en onder het appartementencomplex is een Zorgplint gerealiseerd. Met op de begane grond een eerstelijns gezondheidscentrum met een aantal huisartsen, fysiotherapeuten, een apotheek en een screeningscentrum. Op de bouwlaag onder de begane grond, ook wel niveau -1 genoemd, is de hart- en longrevalidatie van Bronovo gevestigd. Wanneer iemand een beroep moet doen op specialistische medische zorg kan men terecht in het om de hoek gelegen Bronovo.