Appartementen en kadewoningen Ketelkade Goese Diep

Projectinformatie

Project Ketelkade Goese Diep
Locatie Goes
Opdrachtgever Heijmans

Buitengewoon Goese Diep

In Goes wordt gewerkt aan een unieke nieuwbouwwijk: Goese Diep. Hier heeft het water de hoofdrol. Dit wordt een unieke plek om te wonen, waar je dichtbij of zelfs aan het water woont. Er komt een grote variatie aan woningen. Zo komen er rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, appartementen en Kadewoningen aan het water.

We zijn na de vakantieperiode gestart met het appartementencomplex aan de Ketelkade in Goes. We hebben de opdracht van Heijmans gekregen om de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties te realiseren. Op dit moment zijn we druk bezig met leidingwerk in de fundering op dit prachtige nieuwbouwproject. Na een intensieve voorbereiding profiteren we op dit moment van een nette en overzichtelijke bouwplaats waarbij veiligheid op 1 staat.

Daarnaast zal de volgende fase van dit project rond de kerst van start gaan. Het betreft de realisatie van 23 kadewoningen. 

Deze kadewoningen in Goese Diep worden letterlijk op de kade gebouwd. De kadewoningen met drie woonlagen hebben een prachtig dakterras met vrij uitzicht. Alle kadewoningen hebben een ruime watertuin op het zuiden met aanlegsteiger, waarbij plek is voor een boot tot wel 9 meter.

Een combinatieproject waar we enorm trots op zijn.

Bronnen: Heijmans en GoeseDiep

Bronnen: Heijmans en GoeseDiep

Bronnen: Heijmans en GoeseDiep

monteur Jelle Coppieters