De beste opbrengst

Onze werkwijze

Bij duurzaam wonen hoort duurzame energie. Bij Comfort Partners helpen we u met het verduurzamen van uw woning. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van het installeren van zonnepanelen. Afhankelijk van uw situatie, kijken we samen met u, naar de meest optimale oplossing voor uw woning. Daarnaast houden we de opbrengst van uw installatie altijd nauw in de gaten en kunt u profiteren van tien jaar lang de beste service. Hoe onze werkwijze eruit ziet? Dat vertellen we u graag in vier stappen: 

Onze partners

 1. Ontwerp en advies

Samen met u ontwerpen we een systeem dat past bij uw situatie en voldoet aan al uw wensen. Via de beste software worden de panelen op uw huis getekend. Zo zien we direct hoe de panelen het best op uw dak passen. Zo gaan we zorgvuldig te werk en voorkomen we fouten. 

2. Offerte en garantie voorstel 

Bij het ontwerpen van de installatie gebruiken we een 360 graden analyse in combinatie met rekenmodellen van de Technische Universiteit Delft. Zo berekenen we de exacte opbrengst van het gekozen systeem. De resultaten ontvangt u in een rapport, waardoor u direct inzicht heeft in de kosten en opbrengsten. Zo staat u nooit voor verassingen. 

3. Installatie

Nadat we een passende installatie hebben ontworpen en u akkoord heeft gegeven op ons voorstel, gaan we aan de slag met de installatie van het systeem. De panelen worden geïnstalleerd en vervolgens aangesloten op een aparte groep in uw meterkast. Vervolgens zorgen we ervoor dat alle kabels netjes weggewerkt zijn en het systeem goed werkt als wij uw woning verlaten. Bang voor schade of lekkage? Door het werken met montagematerialen met een minimale belasting, zullen we dit altijd voorkomen! 

4. Tien jaar gegarandeerde opbrengst

Als u een systeem bij ons afneemt met Zonnegarant, betekent dit dat u 10 jaar lang verzekerd bent van een minimale opbrengst. Wij kijken regelmatig met u mee en bepalen of de opbrengst van uw systeem overeenkomt met de verwachting. Een eventueel tekort krijgt u van ons op uw rekening gestort. De verantwoordelijkheid ligt bij ons, zodat u altijd zonder zorgen profiteert van de meest duurzame energie. 

Storing? Wij staan voor u klaar!

Storing melden