Waterinstallaties voor iedereen

Waterinstallaties

Heeft u een kapotte waterinstallatie, wilt u een waterinstallatie aanleggen of heeft u om een andere reden hulp nodig? Bij Comfort Partners geven we graag uitgebreid advies en helpen we u graag met de installatie van een systeem of installatie. Van begin tot eind. Zo zorgen we samen voor een optimaal leefklimaat in uw woning. 

Altijd passend advies

Het aanschaffen van een nieuwe installatie gebeurt u niet iedere dag. Welk model, type of merk is het voordeligst en wat is de duurzaamste oplossing? We begrijpen dat u hier niet altijd alleen uit komt. Daarom staat de serviceafdeling van Comfort Partners iedere werkdag voor u klaar. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken naar de oplossing die het beste bij u past!

Voorbeelden van installaties

Bij Comfort Partners hebben we ervaring op het gebied van verschillende soorten (water)installaties. Onderstaand lichten we er een aantal toe: 

Waterinstallaties

Water is één van onze eerste levensbehoeften. We gebruiken het voor vele doeleinden en toepassingen, daarom is het belangrijk te weten voor welk doel een waterinstallatie aangelegd moet worden en wat uw specifieke wensen zijn.

Als erkend watertechnisch installateur houden wij ons op de hoogte van de laatste toepassingen en wijzigingen in de voorschriften waaraan een goede drinkwaterinstallatie moet voldoen. Natuurlijk rekening houdend met hoe u de waterinstallatie wilt gebruiken. Comfort Partners is gespecialiseerd in:

  • Ontwerp en aanleg van koudwaterinstallaties
  • Ontwerp en aanleg van warmwaterinstallaties
  • Ontwerp en aanleg van mengwaterinstallaties
  • Ontwerp en aanleg van “grijs water” systemen (huishoudwater, bedrijfswater, regenwater, grondwater ect.)
  • Leveren en plaatsen van druk verhogings installaties
  • Onderhoud, wijzigen en aanpassen van bestaande drinkwaterinstallaties

Rioleringsinstallaties

Aan rioleringssystemen worden door de overheid steeds strengere eisen gesteld. Ook wordt de kennis van deze systemen vergroot door onderzoek, met als gevolg betere inzichten in de werking. Zo wordt als gevolg van duurzamer bouwen ook het waterverbruik verminderd omdat het afvoeren van vaste stoffen in het riool bij traditionele ontwerpen problemen kan veroorzaken. Dit alles om problemen met verstoppingen en of stank te voorkomen. We zijn gespecialiseerd in onderhoud en vervanging van bestaande rioleringsinstallaties en zorgen voor zo min mogelijk overlast tijdens de desbetreffende werkzaamheden.