Altijd de juiste temperatuur

Verwarming

Heeft u een defect aan uw verwarmingsinstallatie, is uw ketel aan vervanging toe of heeft u om een andere reden hulp nodig? Bij Comfort Partners geven we graag uitgebreid advies en helpen we u graag met de installatie van een systeem of installatie. Van begin tot eind. Zo zorgen we samen voor een optimaal leefklimaat in uw woning. 

Altijd passend advies

Het aanschaffen van een nieuwe installatie gebeurt u niet iedere dag. Welk model, type of merk is het voordeligst en wat is de duurzaamste oplossing? We begrijpen dat u hier niet altijd alleen uit komt. Daarom staat de serviceafdeling van Comfort Partners iedere werkdag voor u klaar. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken naar de oplossing die het beste bij u past!

Voorbeelden van installaties

Bij Comfort Partners hebben we ervaring op het gebied van veel verschillende soorten installaties. Onderstaand lichten we er een aantal toe: 

CV-ketels

Bij Comfort Partners tonen we met trots het OK CV logo; het enige kwaliteitslabel voor veilig en energiezuinig verwarmen. Een installatiebedrijf met het OK CV logo voldoet aan strenge eisen en werkt met Energie Service Specialisten om uw CV-ketel te installeren, inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is een gediplomeerde monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw CV-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant en dat de monteur alles uit de kast haalt om in uw huis voor zo veel mogelijk veiligheid en energiebesparing te zorgen.

Verwarmingsinstallaties

We zien dat er nog regelmatig gebruik gemaakt wordt van traditionele verwarming met radiatoren. Het kan voorkomen dat de installatie niet goed meer werkt of dat u de installatie wilt vervangen voor een ander soort installatie. Bij Comfort Partners helpen we u daarbij!

Warmtedistributie-installatie

Warmtedistributie-installaties (voorheen Stadsverwarming) zijn nodig om warmte naar de warmtegebruikers te brengen. Natuurlijk is het daarbij van belang om tijdens de distributie zo min mogelijk energie te verspillen. Zo kan tegenwoordig naast duurzaam opgewekte energie ook afval- en restwarmte optimaal benut worden. Comfort Partners kan u een compleet programma bieden. Of het nu gaat om complete prefabstations of over uitsluitend de warmtewisselaars. 

Klimaatinstallaties

Voor woningen is er veel keuze in systemen en modellen op het gebied van klimaatbeheersing. Zo zijn er systemen die alleen kunnen koelen, koelen en verwarmen, of systemen met geïntegreerde ventilatie.

Comfort Partners installeert, beheert en onderhoudt: Verwarmingen, Airconditioning en Warmtepompinstallaties.

Warmte-opwekkingsinstallaties

Onder warmteopwerkingsinstallaties verstaan we alle installaties die voor de opwerking van warmte zorgen. Dit kan variëren van gasgestookte ketels tot en met warmtepompen, maar ook warmtekrachtkoppelingen. Voor de warmteopwekking kan in feite onderscheid worden gemaakt tussen opwekking van warmte voor verwarming van ruimten en opwekking van warmte voor warm tapwater. Bij elk project adviseren wij u naar de juiste inzet van de verschillende warmteopwekkingsinstallaties.

Storing? Wij staan voor u klaar!

Storing melden