Het beste licht in uw woning

Verlichting

Is uw verlichting defect of wilt u bijvoorbeeld uw verlichtingsinstallatie automatiseren? Bij Comfort Partners staan wij altijd klaar met passend advies. Daarnaast helpen we u graag bij het kiezen van het juiste product en bij het installeren van het systeem. Zo zorgen we samen voor een optimaal leefklimaat in uw woning. 

Altijd passend advies

Het aanschaffen van een nieuwe verlichting gebeurt u niet iedere dag. Welk model, type of merk is het voordeligst en wat is de duurzaamste oplossing? We begrijpen dat u hier niet altijd alleen uit komt. Daarom staat de serviceafdeling van Comfort Partners iedere werkdag voor u klaar. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken naar de oplossing die het beste bij u past!

Voorbeelden van installaties

Bij Comfort Partners hebben we ervaring op het gebied van verschillende soorten installaties. Onderstaand lichten we er een aantal toe: 

Verlichtingsinstallaties

Verlichting bepaalt de sfeer en de uitstraling van uw kantoor of winkel. En daarnaast kan een bepaalde verlichting op de werkvloer gewenst of vereist zijn. Een op maat gemaakt verlichtingsplan biedt hierbij uitkomst. .

LED-verlichting
Steeds gewoner wordt het gebruik van LEDverlichting. Door toepassing van LED armaturen kunt u veel energiekosten besparen. Tot 50.000 branduren is het bijna niet meer nodig om jaarlijks de lichtbronnen te vervangen, met als gevolg dat er veel op de exploitatiekosten kan worden bespaard.

Comfort Partners kan u adviseren over:

  • Energiezuinige verlichting
  • Opstellen van lichtplan (daglicht, sfeerlicht)
  • Aanbrengen lichtarmatuur
  • Onderhoud verlichtingsinstallaties
  • Verhelpen storingen aan verlichtingsinstallaties