Het beste leefklimaat

Ventilatie

Heeft u een defecte ventilatie, is uw ventilatie aan vervanging toe of heeft u een ander probleem met uw ventilatie? Bij Comfort Partners staan wij altijd klaar met passend advies. Daarnaast helpen we u graag bij het kiezen van het juiste product en bij het installeren van het systeem. Zo zorgen we samen voor een optimaal leefklimaat in uw woning. 

Altijd passend advies

Het aanschaffen van een nieuwe installatie gebeurt u niet iedere dag. Welk model, type of merk is het voordeligst en wat is de duurzaamste oplossing? We begrijpen dat u hier niet altijd alleen uit komt. Daarom staat de serviceafdeling van Comfort Partners iedere werkdag voor u klaar. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken naar de oplossing die het beste bij u past!

Voorbeelden van installaties

Bij Comfort Partners hebben we ervaring op het gebied van verschillende soorten installaties. Onderstaand lichten we er een aantal toe: 

Mechanische ventilatie

Een goede ventilatie in huis is noodzakelijk. Zeker bij goed geïsoleerde huizen is een gezonde ventilatie van groot belang om vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen te voorkomen. Om zeker te zijn van hun goede werking moet de mechanische ventilatie of balansventilatie regelmatig worden onderhouden en grondig worden schoongemaakt. Bij Comfort Partners helpen we u daarbij. 

Klimaatinstallaties

Voor woningen is er veel keuze in systemen en modellen op het gebied van klimaatbeheersing. Zo zijn er systemen die alleen kunnen koelen, koelen en verwarmen, of systemen met geïntegreerde ventilatie.

Comfort Partners installeert, beheert en onderhoudt verwarmingen, airconditioning en warmtepompinstallaties.

Storing? Wij staan voor u klaar!

Storing melden