wij staan voor u klaar

Hulp zonder contract

Het kan geheel onverwachts voorkomen dat uw installatie niet goed óf helemaal niet meer werkt. Dat kan voor problemen zorgen die niet altijd door uzelf op te lossen zijn. Als u een onderhoudscontract heeft, kunt u direct contact opnemen met een servicepunt bij u in de buurt. Het kan ook voorkomen dat u geen onderhoudscontract heeft. Ook dan staan wij bij Comfort Partners voor u klaar!

Geen onderhoudscontract

Ook als u geen lopend onderhoudscontract heeft, staat Comfort Partners voor u klaar. Een monteur komt dan zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te constateren en indien mogelijk direct op te lossen. De factuur die u na afloop ontvangt, omvat in dit geval niet alleen de arbeidsuren en het storingsbezoek, maar bevatten ook €46,77 voorrijkosten en €39,33 administratiekosten (Prijspeil 2019)*. Deze kosten vervallen indien u direct een onderhoudscontract afsluit. 

Een afspraak maken

Heeft u een probleem dat zo spoedig mogelijk opgelost moet worden? Bel dan met een vestiging bij u in de buurt. Wilt u een afspraak maken om een probleem met uw installatie op te lossen, maar heeft u minder haast? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

* Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.