Automatisch en altijd online

Slimme woning

Hoe ziet uw woning er over een aantal jaar uit? Woningen worden steeds vaker uitgevoerd met de nieuwste installaties, die aan elkaar gekoppeld worden om automatisch een optimaal leefklimaat in de woning te creëren. Dit noemen we een slimme woning, waarbij domotica een belangrijke rol speelt. Benieuwd wat Comfort Partners voor u kan betekenen? 

Altijd passend advies

Het aanschaffen van een nieuwe installatie om uw woning slimmer te maken gebeurt u niet iedere dag. Welk model, type of merk is het voordeligst en wat is de slimste oplossing? We begrijpen dat u hier niet altijd alleen uit komt. Daarom staat de serviceafdeling van Comfort Partners iedere werkdag voor u klaar. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken naar de oplossing die het beste bij u past!

Voorbeelden van installaties

Bij Comfort Partners hebben we ervaring op het gebied van verschillende soorten installaties. Onderstaand lichten we deze toe: 

Domotica

In domotica is een totaalpakket aan techniek, bediening en diensten die slim met elkaar geintegreerd zijn om het comfort en onze kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. De meeste bekende domotica toepassing is een zogenaamde ethernetaansluiting. Via deze aansluiting kunnen audio/ video, verwarming-, airco-, alarm- en andere systemen op een eenvoudige manier worden gekoppeld met het LAN, (local area network) of met het WAN, (wide area network). Hierdoor kan men thuis maar ook buitenhuis het domoticasysteem beheren via de pc, smartphone of tablet.

Communicatie-installatie

Draadloos internet, mobiele telefonie, dect, WAN/LAN, PZI, VOIP: het zijn allemaal voorbeelden van communicatie-installaties of -netwerken. Hoewel draadloze systemen in hoog tempo de markt veroveren moeten hiervoor de nodige voorzieningen worden getroffen om deze systemen, naast de traditionelere vaste systemen, een plaats te geven. Dit beperkt zich niet tot data- en telefoonverkeer, maar strekt zich inmiddels ook uit tot domoticasystemen. Wij adviseren, leveren en begeleiden complete communicatie-installaties met behulp van efficiënte en de meest moderne technologie.

  • Intercom-installaties
  • PA-installaties
  • aser meetinstallaties 
  • Draadloze communicatie-installaties
  • Analyse-installaties
  • Data netwerken