Uw woning comfortabel

Wonen met comfort

Bij Comfort Partners zorgen we voor het beste leefklimaat in uw woning. Dat doen we door het installeren van hoogwaardige installaties. Van zonnepanelen tot elektrische laadpunten en van CV-ketels tot warmtepompen. Comfort Partners luistert graag naar uw wensen en zoekt samen met u naar de meest comfortabele oplossing. Verzekerd zijn van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat. Dat is betekenisvol wonen!

UW WONING COMFORTABEL

EERSTE HULP BIJ STORINGEN

Heeft u last van een storing? Bij Comfort Partners staan we voor u klaar. U kunt een afspraak maken met een monteur, maar dat is niet altijd noodzakelijk. Op de pagina Eerste Hulp Bij Storingen leggen we uit waarom! 

Beheer en onderhoud

Regelmatig onderhoud aan de installatie in uw woning voorkomt storingen, onveilige situaties en onnodig energieverbruik. Daarnaast zorgt het ook voor het verhogen van de levensduur van uw installatie en bevordert het de duurzaamheid. Bij Comfort Partners staan we voor u klaar; zelfs als u nog geen onderhoudscontract heeft. 

verwarming, ventilatie en meer

Heeft u een kapotte CV-ketel of is uw warmtedistributie-installatie aan vervanging toe? Bij Comfort Partners geven we graag uitgebreid advies en helpen we u graag bij het oplossen van het probleem. Dat doen we niet alleen voor verwarmingsinstallaties, maar ook bij ventilatiesystemen en waterinstallaties. Zo zorgen we samen voor een optimaal leefklimaat in uw woning. 

SLIMME WONING EN VERLICHTING

Woningen worden steeds vaker uitgevoerd met de nieuwste installaties, die aan elkaar gekoppeld worden om automatisch een optimaal leefklimaat in de woning te creëren. Dit noemen we een slimme woning, waarbij we verschillende toepassingen doen op bijvoorbeeld de verlichting. Benieuwd wat Comfort Partners voor u kan betekenen?

Duurzame woning met zonnepanelen

Bij duurzaam wonen hoort duurzame energie. Bij Comfort Partners helpen we u met het verduurzamen van uw woning. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van het installeren van zonnepanelen. Afhankelijk van uw situatie kijken we samen met u naar de meest optimale oplossing voor uw woning. Geen dak is immers hetzelfde.

Elektrische laadpunten

Als u een elektrische auto heeft, laadt u die ook graag zo dicht mogelijk bij uw woning op. Maar, welk laadpunt past bij u? Comfort Partners adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens installeren we deze zo dicht mogelijk bij uw woning en voorzien we de laadpunten van professioneel onderhoud. Zo zorgen we er samen met onze premium partners voor dat u goed voorbereid op weg kunt. 

Storing? Wij staan voor u klaar!

Storing melden