Altijd op zoek naar innovatie

Innovatie

We leven in een tijd van grote maatschappelijke en technologische veranderingen. Om hier goed op in te spelen zijn ondernemerschap en wendbaarheid cruciaal. De installatiebranche is de komende jaren een van de snelst groeiende sectoren in ons land. Sinds het einde van de crisis veranderen zowel de woningbouwmarkt als de consumentenbehoefte in een rap tempo. Belangrijke trends die wij hierin zien zijn energiebesparing en verduurzaming, langer zelfstandig wonen, transformatie van kantoorgebouwen en de ontwikkeling van smart buildings.

Het aandeel techniek in gebouwen groeit

Om in te spelen op al deze ontwikkelingen en onze klanten te kunnen voorzien van de best toepasbare technieken en producten voor haar (toekomstig) bezit heeft Comfort Partners een eigen Expertisecentrum. In het Comfort Partners Expertisecentrum wordt continu gezocht naar product en proces optimalisatie en innovatie binnen en buiten de installatie en bouwbranche. Op deze wijze zijn wij altijd in staat om onze klanten het meest optimaal comfortabele en gezonde leefklimaat aan te bieden afgestemd op budget en technische mogelijkheden.

De TBI innovatieprijs

Ook stimuleren we onze eigen medewerkers om constant innovatief te denken en op zoek te gaan naar slimme oplossingen. Dit resulteert jaarlijks in een deelname aan de TBI innovatieprijs. Dit is een prijs voor denkers én doeners. Er is een categorie voor goede ideeën en een categorie voor in de praktijk gebrachte innovaties. Samenwerking met externe partners is een pré. De inzendingen worden beoordeeld op klantwaarde, mate van vernieuwing en overtuigingskracht. In 2018 deed Comfort Partners mee met het idee 'Langer Thuis Comfort'. Dit concept zal in 2019 verder uitgewerkt worden. 

Meer innovatie

Onze deelname aan de TBI innovatieprijs is niet het enige wat we doen. Regelmatig komen we tot nieuwe innovatieve ideeën. Een aantal voorbeelden vindt u hieronder: