Over ons

Comfort Partners is in 2009 ontstaan uit Wolter & Dros, Aquatherm in Groningen en Houten, Wissink Installatietechniek BV in Zoetermeer en Zwaag en Kroon Techniek uit Nieuw-Vennep. Sindsdien vormen we samen een organisatie met korte lijnen en directe sturing. De afzonderlijke vestigingen werken zelfstandig en kunnen flexibel en adequaat inspelen op de ontwikkelingen in de woningbouwmarkt.

Met de kennis die de afgelopen veertig jaar is opgedaan, hebben wij inmiddels al tienduizenden woningen voorzien van installaties en zorgen ervoor dat de installaties van ruim 350.000 woningen dagelijks comfortabel en probleemloos functioneren. Dat doen we door het hele land. Want, met ruim 400 medewerkers zijn we een organisatie met een landelijke ruggengraat die toch altijd dichtbij aanwezig is. 

Comfort Partners is onderdeel van de TBI en is mede hierdoor een stabiele, financieel gezonde onderneming met een bovengemiddeld rendement. 

In 2017 heft TBI haar strategie herijkt en de marsroute naar 2020 uitgestippeld. Deze strategie 2020 moet de winstgevendheid van TBI verder verbeteren. Zo houden we ruimte om te blijven investeren en waarde te creëren voor onze klanten. De komende jaren is de strategie van TBI gericht op drie pijlers die met elkaar verbonden zijn:

1. Een toonaangevende marktpositie
Door te investeren in innovatie, digitalisering van het bouwproces en focus op ondernemerschap dicht bij de klant, willen we onze marktpositie behouden en waar mogelijk versterken. We streven naar robuuste financiële resultaten door aandacht voor de kwaliteit van de bedrijfsopbrengsten, strak risicomanagement en optimale projectbeheersing.

2. Circulair ondernemen
We zetten vol overtuiging in op een circulaire bouweconomie met als uiteindelijk doel een energieneutrale gebouwde omgeving te ontwikkelen en een volledige circulaire bedrijfsvoering.

3. Een aantrekkelijke werkomgeving
We willen een veilige en gezonde werkomgeving bieden aan onze medewerkers en goed opgeleide jongeren aantrekken, die met hun frisse blik en digitale kennis onze ondernemingen kunnen versterken. En we willen vakmanschap behouden en ontwikkelen door continue samenwerking met vakopleidingen.”