Over ons

Comfort Partners is in 2009 ontstaan door een naamsverandering van Wolter & Dros Aquatherm in Comfort Partners.

Sinds 2017 zijn Kroon Techniek uit Nieuw-Vennep en de afdeling woningbouw vanuit Wolter en Dros in Goes en Den Bosch hieraan toegevoegd.

Sindsdien vormen we samen een organisatie met korte lijnen en directe sturing. De afzonderlijke vestigingen werken zelfstandig en kunnen flexibel en adequaat inspelen op de ontwikkelingen in de woningbouwmarkt.

Met de kennis die de afgelopen veertig jaar is opgedaan, hebben wij inmiddels al tienduizenden woningen voorzien van installaties en zorgen wij ervoor dat de installaties van ruim 350.000 woningen dagelijks comfortabel en probleemloos functioneren. Dat doen we door het hele land. Want, met ruim 400 medewerkers zijn we een organisatie met een landelijke ruggengraat die toch altijd dichtbij aanwezig is. 

De 3 van TBI

Comfort Partners is onderdeel van TBI en is mede hierdoor een stabiele, financieel gezonde onderneming met een bovengemiddeld rendement. 

De strategische domeinen van Comfort Partners

1. Nieuwe energievormen
Vermarkten van nieuwe concepten en innovatieve oplossingen leidt, in de sterk veranderende markt, tot langdurige samenwerkingen en projecten met een bovengemiddelde marge. Alternatieve energievormen en -reductie zijn noodzakelijk om aan de doelstellingen te voldoen.

2. Nieuwe vormen van mobiliteit
De ontwikkeling van nieuwe duurzame mobiliteitsvormen neemt sterk toe. Wonen en mobiliteit komen steeds meer tot elkaar en het techniek aandeel hierin wordt steeds belangrijker. De markt zal zich explosief ontwikkelen en biedt grote kansen op uitbreiding van producten en diensten.

3. Data driven maatschappij
Trends als robotisering, 3D-printing, IoT, remote services en BIM gaan voor een revolutie zorgen. Data is hierbij cruciaal. Kennis van bezit, gebruik en performance verhoogt sterk de kwaliteit en marketingkansen op up- en cross-sell van producten en diensten en kan sterk bijdragen aan een efficiëntere dienstverlening.

4. Nieuwe verdienmodellen
Tripartite samenwerkingen, recurring income modellen, disruptieve contractvormen en financieringsvormen bieden grote kansen in de huidige markten. Waardecreatie en een sterke kwalitatieve verbetering van de Ebit is hiervan een direct gevolg. Tevens biedt het kansen op langdurige (TCO) overeenkomsten.

5. Innovatieve technieken
Innovatieve technieken en concepten zijn noodzakelijk om een volledig energieneutrale en circulaire omgeving te creëren. Deze technieken moeten leiden tot leefbare, gezonde en veilige woningen. Innovatie in opwekking en beheer/monitoring is een vereiste. Ook hier is kwalitatieve samenwerking cruciaal.