Strategische pijlers

Nieuwe generatie vakmanschap 

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit, juist voor de nieuwe generatie. Comfort Partners levert een belangrijke bijdrage aan het helpen oplossen van de verduurzamingsopgave om woningen energieneutraal te maken.

Dit doen wij door nieuwe, duurzame oplossingen op basis van bewezen concepten in de installatietechniek toe te passen die wij langdurig beheren en onderhouden. Door verregaande digitalisering zorgen wij voor innovatieve oplossingen op basis van data.

Onze medewerkers staan klaar voor de nieuwe generatie. Wij waarderen en stimuleren vakmanschap nog. Wij innoveren en inspireren omdat de beste experts uit verschillende industrie├źn bij ons werken. Samen staan wij iedere dag klaar voor opdrachtgevers en bewoners.

Onze Opleidings- en ontmoetingsplek

'In 2021 besloot ik bij Comfort Partners te gaan werken, deels omdat mijn vader vroeger bij een andere TBI-onderneming heeft gewerkt. Als het een goede fit was voor mijn vader, zou het vast ook voor mij zijn, dacht ik. TBI voelde als solide en vertrouwd, ook waren de kennismakingsgesprekken erg leuk. Ik begon als Business Controller en voelde mij al snel thuis in het Management Team. De diversiteit binnen het team, met zowel mannen als vrouwen, heeft hier zeker aan bijgedragen.' Kimberley Reus - Financieel Directeur

Comfort Partners is onderdeel van TBI