Opleidings- en ontmoetingsplek

Comfort Partners heeft een eigen opleidings- en ontmoetingsplek voor monteurs en operationele binnendienst. Het kenniscentrum te Amsterdam is een plek voor collega’s om te on-boarden, te trainen, elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

Bij ons begint de on-boarding van nieuwe monteurs en operationele binnendienst collega’s bij de Opleidings- en Ontmoetingsplek. Wij bieden uitgebreide trainingen aan in zowel bestaande als nieuwe technieken. Leerling monteurs en zij-instromers leren alles over de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, zoals innovaties op het gebied van warmtepompen, mechanische ventilatie en vloerverwarming. Wij zorgen ervoor dat zij vertrouwd raken met de nieuwste apparatuur en technologieën. Praktijkervaring is van onschatbare waarde. Daarom bestuderen wij samen met de monteurs kapotte installaties en analyseren wat er misging en hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen. Onze ervaren praktijkleraren geven gedetailleerde instructies en trainingen. Kortom, wij investeren in de kennis en vaardigheden van onze nieuwe vakmensen, zodat zij met vertrouwen aan de slag kunnen gaan. Op die manier dragen wij bij aan een efficiënte en probleemloze werkomgeving voor iedereen.

Wij gebruiken deze locatie niet alleen als opleidingscentrum, maar ook als operationele uitvalsbasis voor toolboxen, gereedschapsuitgifte en keuringen. Daarnaast fungeert het als ontmoetingsplek voor monteurs en de operationele binnendienst, waar zij kennis kunnen uitwisselen. Bovendien bieden wij de binnendienst collega's hier een basiscursus installatietechniek aan.

Met ons praktijkgerichte onderwijs streven wij ernaar om onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Dit doen wij door een dynamische leeromgeving te creëren waarin wij niet alleen kennis overdragen, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelen. Onze focus ligt op het versterken van de technische expertise van onze medewerkers, zodat wij beter kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten.

''Wij trainen onze vakmensen in bestaande en nieuwe technieken en staan met deze nieuwe ontmoetingsplek klaar om de nieuwe generatie op te leiden.''

Johan Onclin - Comfort Partners

Een interview met Johan onze Teamleider Vakschool

Comfort Partners | Opleidings- en ontmoetingsplek

Lemelerbergweg 54
1101 AM Amsterdam

Contact Bedrijfsschool:
Johan Onclin
+31 88 270 3408
j.onclin@comfort-partners.nl

Contact Vacatures (leerlingen):
Cynthia de Groot
+31 6 16 17 8790
c.degroot@comfort-partners.nl 

Bedrijfsschool officieel geopend!