Verduurzaming

Verduurzaming bestaand vastgoed

Nederland wordt steeds voller. Er is steeds minder plek om nieuwe bouwprojecten te starten. Daarnaast merken wij dat steeds meer kantoren en andere grote gebouwen leeg komen te staan.

Renovatie en transformatie als oplossing

Leegstaande ruimtes worden getransformeerd, zodat deze aantrekkelijk worden voor nieuwe doelgroepen. Het aanpassen van de installatietechniek vormt daarbij een uitdaging. Comfort Partners helpt opdrachtgevers en partners daarbij. Wij zetten onze kennis en ervaring op het gebied van renovatie en transformatie in om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. We kijken altijd of de bestaande installaties hergebruikt kunnen worden. Zo blijven wij duurzaam innoveren en voorkomen wij onnodige werkzaamheden. 

Renovatie door samenwerking

Een kantoorpand renoveren, zodat jouw bedrijf zich daar kan vestigen óf een kantoorpand transformeren in 16 appartementen zodat er meer woongelegenheid ontstaat in het stadscentrum? In beide gevallen is het noodzakelijk om de ruimte te voorzien van goede installaties. Wij streven naar een optimaal leefklimaat voor de eindgebruikers. Dat begint al vóór de start van een renovatie of transformatie, daarom denken onze vakmensen mee in het gehele proces. Van ontwerp tot oplevering. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat wij altijd efficiënt en effectief samenwerken, met de beste en duurzaamste installaties en altijd met een toonaangevend resultaat. 

Net als bij nieuwbouw komen bij het renoveren van een ruimte verschillende disciplines bij elkaar: woonkwaliteit, bouwtechniek, klimaattechniek, uitvoeringsproces, investeringskosten en de doelgroep.

Omdat de ruimte na de renovatie over een zichtbare en merkbare verandering moet beschikken, brengen we deze disciplines graag bij elkaar. Want, van al deze zaken kunnen we leren. Met de kennis die we daaruit opdoen en al opgedaan hebben, bieden we de meest comfortabele oplossingen. Zo zorgen we dat de eindgebruiker hier optimaal van kan profiteren en creëren we een betekenisvolle leefomgeving. 

Project Hybride Warmtepompen