Beheer & Onderhoud

Met Beheer & Onderhoud hebben wij het doel om bewoners zo comfortabel te laten genieten van een aangenaam leefklimaat in hun woning. Dit conform diverse wet- en regelgeving, zoals de VCA, de gasketelwet en de wet omtrent bodemenergie. Dit doen wij voor onze opdrachtgevers die voornamelijk woningcorporaties en professionele energie exploitanten zijn. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken wij afspraken over hoe wij de installaties zo optimaal mogelijk beheren.

Wil je meer weten over het CO Vakmanschap

Monitoring op afstand 

Eén van de ontwikkelingen waar wij als Comfort Partners op inzetten, is om installaties aan te sluiten op een netwerk zodat wij ze op afstand kunnen ‘uitlezen’. Hierdoor kunnen wij zien of bijvoorbeeld de temperatuur of druk afwijkende waardes laten zien dan wat wij als normaal zouden beschouwen. Ook kunnen wij de monteur met veel meer informatie op pad sturen, zodat die beter beslagen ten ijs komt wanneer die op de locatie aanwezig is. De toepasbaarheid van deze techniek staat nog in de kinderschoenen, maar belooft veel voor de toekomst.   

Transitie naar warmtepompen 

Het installatielandschap van Nederland is drastisch aan het veranderen. Vanuit de nieuwbouw worden er geen gasgestookte installaties meer geïnstalleerd, en ook vanuit de behoefte om te verduurzamen worden veel gasgestookte installaties vervangen door warmtepompen. Dit vraagt natuurlijk ook om een grote verandering van hoe wij als bedrijf naar het Beheer & Onderhoud kijken. Wij zetten dan ook vol in op de verduurzaming door onze monteurs op te leiden om óók warmtepompen te kunnen onderhouden en te repareren. 

Opleidings- en ontmoetingsplek voor monteurs

Neem contact met ons op