Tevreden klanten

Tevreden klanten

Met de kennis die de afgelopen veertig jaar is opgedaan, hebben wij inmiddels al tienduizenden woningen voorzien van installaties en zorgen wij ervoor dat de installaties van ruim 350.000 woningen dagelijks comfortabel en probleemloos functioneren. Daarbij vinden wij het zeer belangrijk dat onze opdrachtgevers en de eindgebruikers van de installaties tevreden zijn. Zowel over onze service als over de installaties. 

Omdat we ons blijven verbeteren en constant willen leren, gaan we met opdrachtgevers en eindgebruikers in gesprek. Dat doen we bijvoorbeeld door hen een NPS-meting in te laten vullen. NPS staat voor Net Promoter Score en geeft ons inzicht in de mate waarin klanten en opdrachtgevers onze organisatie aanbevelen aan anderen. Een aantal van die reacties uit het NPS-onderzoek en andere feedbackmomenten delen we graag! 

Bedankt voor de plezierige contacten!

Een kleine 10 jaar heb ik tot volle tevredenheid een abonnement bij uw bedrijf gehad voor het onderhoud van mijn CV- ketel. Maar, nu wil ik graag het abonnement beeindigen i.v.m. de verkoop van mijn huis. Wilt u mijn dank overbrengen aan uw monteurs, met wie de contacten erg plezierig waren.

Nette oplossing, bedankt!

Ik kreeg te horen dat de monteur terug zou komen. Inderdaad kwam er een monteur keurig binnen een kwartier de zaak controleren. Het blijkt dat ik een scheur in de ketelwand heb. De monteur zou er een melding van maken. Toch kon er worden schoongemaakt en de ketel is weer actief. Nette oplossing van Comfort Partners. Bedankt!

Top werk! 

Afgelopen dinsdag super geholpen door één van de monteurs, Jamie! Er was iets mis met mijn ketel waardoor ik geen warm water had en mijn verwarming het niet meer deed. Jamie had het binnen Korte tijd opgelost en is zelfs helemaal naar Almere gereden om nieuwe onderdelen te halen. Zo zei hij aan de telefoon: “Ik wil het graag meteen oplossen voor de klant”. Top werk!:)

Dankjewel.

Fijne samenwerking! 

 

Heel fijn!

We zijn geholpen door een hele fijne monteur. Hij was vriendelijk, stipt op tijd en werkte snel. Hij heeft de ruimte na zijn werkzaamheden netjes opgeleverd.

Professioneel.

De monteur gaf ons uitleg over de CV-ketel. Dat was heel duidelijk en uitgebreid. De monteur was een vriendelijke man met een professionele en snelle manier van handelen.

Zelfs op zondagavond.

Als je belt komt er snel een monteur. Zelfs op zondagavond! De monteur had ook veel inlevingsvermogen. Bedankt Comfort Partners.

Snelle service.

Snelle service. Als er iets niet goed is, zijn ze de volgende dag terug met de correcte onderdelen om het probleem op te lossen.

Goede oplossing!

Aan de telefoon werd er al snel een goede oplossing gevonden, waarna de monteur snel ter plaatse kwam en het probleem goed heeft opgelost.

Top!

Vriendelijk en efficiënt. Herkenbaar door steeds dezelfde monteur. Fijn