Bedrijfsschool officieel geopend!

Samen met Simone Koot van het TBI Praktijkfonds heeft onze Algemeen Directeur, Roderick Soesman, de Opleidings- en ontmoetingsplek van Comfort Partners feestelijk geopend. Ze knipten symbolisch samen het groene en paarse lint door! 

Wat begon als een goed plan en een aanvraag bij het TBI Praktijkfonds, is nu een plek waar (nieuwe) leerlingen worden opgeleid en ervaren vakkrachten worden bijgeschoold. Daarnaast is het een ontmoetingsplek voor collega’s, partners en relaties. Want samenwerken is de sleutel tot succes! 

Wij zijn trots op onze collega’s, werkplekbegeleiders en technisch trainers die hier hard aan hebben gewerkt en blijven werken om vakmanschap op de kaart te zetten. 

Tijdens de opening verzorgde de lokale cateraar, Ims Afhaal, uit Amsterdam Zuid-Oost voor een heerlijke Surinaamse maaltijd. De Foodtruck staat normaliter met lunchtijd altijd nabij het Hoofdkantoor van Comfort Partners, maar maakte voor deze namiddag graag een uitzondering om iets verder op in Zuid-Oost ons te voorzien van lekkernijen.

'De Bedrijfsschool ging al soft open in september 2023. De afgelopen maanden hebben wij werkplekbegeleiders opgeleid, is de eerste groep van acht leerlingen langzaam aan zelfstandig aan het werk en neemt onze praktijkopleider zelfs medewerkers van de Servicedesk door de basistraining installatietechniek heen. In 2024 gaan wij de accreditatie voor het CO-vakmanschap behalen en hier zelf voor opleiden. Ook start er een nieuwe klas van leerlingen en verschillende training- en onboardingsmodules voor de kantoormedewerkers worden gelanceerd.' aldus Roderick Soesman, Algemeen Directeur, Comfort Partners.

TBI Praktijkfonds

Met het Praktijkfonds van TBI ondersteunt TBI initiatieven van TBI-ondernemingen, die mensen enthousiasmeren en opleiden voor een toekomst in ons vak. Zo helpen wij hen vooruit en geven wij iedereen een eerlijke kans. Want zeg nou zelf; zo’n kruiwagen verdient toch iedereen?

Voor iedereen

Het TBI Praktijkfonds is dé kruiwagen voor nieuwe timmertalenten, bouwhelden en, techniekfreaks. Voor iedereen die staat te trappelen om aan de bak te gaan. Al die mensen willen we handvatten geven en vooruithelpen in de praktijk. Want, de techniek-, bouw- en infrasector is een fantastische plek om in te werken. 

Van ideeën tot in de praktijk gebrachte initiatieven

Wij werken samen met externe organisaties en ondersteunen de TBI-ondernemingen in de breedste zin van het woord. Van net bedacht idee tot in de praktijk gebracht initiatief. Afkomstig uit de bouwkeet of vanuit kantoor. Als het mogelijkheid geeft om talent aan te trekken, te begeleiden en te enthousiasmeren gaan we ermee aan de slag.  

Gebruik onze kruiwagen 

Wil je meer weten over het TBI Praktijkfonds óf ben je enthousiast en wil je praktijkonderwijs een boost geven? Lees meer en kom met ons in contact. 

Naar de website

Comfort Partners | Opleidings- en ontmoetingsplek

Lemelerbergweg 54
1101 AM Amsterdam

Contact Bedrijfsschool:
Johan Onclin
+31 88 270 3408
j.onclin@comfort-partners.nl

Contact Vacatures (leerlingen):
Cynthia de Groot
+31 6 16 17 8790
c.degroot@comfort-partners.nl 

Stuur artikel door