Snel verholpen

Storingen oplossen

Het kan voorkomen dat u te maken krijgt met een storing. In zo'n situatie staan we voor u klaar! door contact op te nemen met één van onze vestigingen kunt u een afspraak maken met een monteur. Maar, dat is niet altijd nodig. Veel storingen kunnen ook door uzelf opgelost worden. We bieden u graag een aantal tips! 

Voordat u het probleem op kunt lossen, moet het probleem vastgesteld worden. Onze EHBS-kaart helpt u daarbij. We geven aan welke onderdelen van uw CV-ketel en radiatoren onderzocht moeten worden. Heeft u het probleem vast kunnen stellen? Dan leggen we uit hoe u dit probleem op kunt lossen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ontluchten van uw radiatoren of het bijvullen van uw ketel. U kunt de EHBS-kaart downloaden door op de afbeelding aan de rechterkant van deze pagina te klikken. Liever uitleg in een video? Onderaan deze pagina kunt u deze bekijken! 

EHBS-kaart

Hulp van een monteur

Lukt het niet om zelf de storing te verhelpen? Dan is het noodzakelijk om een monteur te laten komen. Dat is niet alleen mogelijk als u een onderhoudscontract bij Comfort Partners heeft. Ook zonder onderhoudscontract staan wij voor u klaar! Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt om een afspraak te maken met een monteur. 

Bewoner van de Alliantie?

Neem dan direct contact op via 085 - 48 46 500

Bewoner van Ymere?

Neem dan direct contact op via 088-2703101

Verwarming ontluchten

Bekijk deze instructievideo van Remeha

CV bijvullen

Bekijk deze instructievideo van Remeha