Hé nieuwe collega! Jij bent van harte welkom

Jouw startpunt begint hier 

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe aanstelling bij Comfort Partners. Wij willen je bij deze van harte welkom heten! Binnenkort is jouw eerste werkdag en word je verwacht bij ons op kantoor. Als je op kantoor bent kun je vragen naar jouw leidinggevende. Hij/ zij zal je wegwijs maken op kantoor en je voorstellen aan je nieuwe collega’s. Zo kan je kennis maken met je team en een stukje meer van de bedrijfscultuur zien.

Kennis maken met onze organisatie

Op onze website vertellen wij onze opdrachtgevers wat wij voor hen kunnen betekenen. Bekijk de website alvast. Ook kun je de Corporate presentatie bekijken. Deze laten wij zien tijdens klantgesprekken. Zo stellen wij ons voor en presenteren wij hoe wij onze opdrachtgevers en partners kunnen helpen met onze oplossingen. Op de website kun je ook meer lezen over onze strategische pijlers. Belangrijk om te weten waar wij voor staan en hoe wij over de toekomst denken. 

Wij maken van een huis thuis

Veiligheid van groot belang

Veilig werken is een belangrijk onderdeel in onze bedrijfsvoering. Wij besteden hier dagelijks en gezamenlijk met alle TBI ondernemingen  ruim aandacht aan. Fijn om te weten he! Wij willen immers allemaal weer SAMEN VEILIG THUIS komen. Om veilig te kunnen werken heb je PBM's en bedrijfskleding ter beschikking, passend bij jouw functie. Ook heb je straks toegang tot de Veiligheidsapp en TBIVeilig website. 

Wij zetten alle mogelijke middelen in om iedereen weer veilig thuis te laten komen.

TBI Veiligheidsapp

Comfort Partners is onderdeel van TBI

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De groep kenmerkt zich als een wendbare organisatie. De TBI-ondernemingen beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra én bundelen hun krachten met als uiteindelijk doel: een toonaangevend resultaat.

De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet, en compact als het kan. Door de unieke combinatie van bouw en technologie biedt TBI een inspirerend platform voor discipline-overschrijdende innovatie. De medewerkers spreken dezelfde taal en delen dezelfde waarden en ambities. 

TBI is niet beursgenoteerd. We worden dus ook niet geregeerd door de aandeelhouderswaan van de dag. Wij richten ons op de lange termijn. Op de continuïteit van ons bedrijf en duurzame relaties met onze klanten. En op de toekomst van onze eigen mensen. Onder meer door een bijdrage te leveren aan monumentaal erfgoed en met een studiefonds voor kinderen van medewerkers.

TBI Studiefonds

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten, tot je 1e werkdag.