Hé nieuwe collega! Jij bent van harte welkom

JOUW STARTPUNT BEGINT HIER!

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe aanstelling bij Comfort Partners. Wij willen je bij deze van harte welkom heten! Binnenkort is jouw eerste werkdag en word je verwacht bij ons op kantoor. Als je op kantoor bent kun je vragen naar jouw leidinggevende. Hij/ zij zal je wegwijs maken op kantoor en je voorstellen aan je nieuwe collega’s. Zo kan je kennis maken met je team en een stukje meer van de bedrijfscultuur zien. (Tijdens Coronatijd werken kantoormedewerkers uiteraard zoveel mogelijk thuis. Jouw leidinggevende zal samen met jou afstemmen hoe je eerste dag verloopt.)

Welkom nieuwe medewerker

Kennis maken met onze organisatie

Op onze website vertellen we onze klanten wat wij voor hen kunnen betekenen. Bekijk de website alvast. Ook kun je de Corporate presentatie bekijken. Deze laten we zien tijdens klantgesprekken. Zo stellen we ons voor en presenteren we hoe we onze klanten kunnen helpen met onze oplossingen. Op de website kun je ook onze missie, visie en doelstellingen lezen. Belangrijk om te weten waar wij voor staan en hoe we over de toekomst denken. Wil je weten wat er door Comfort Partners uitgevoerd wordt? Volg dan de actualiteiten op onze website.

Hoofdkantoor Rotterdam

Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam geeft het directieteam dagelijks leiding aan de organisatie. In Rotterdam bevinden zich ook de staffuncties Finance & Control, HR, Commercie en Marketing & Communicatie. De lijnen met de regio's zijn kort, waardoor er veel direct contact is met de collega's in het hele land. Dit zorgt voor een open en transparante cultuur waarin we elkaar durven aanspreken op verbetering. Hierdoor groeien we gezamenlijk en worden we samen beter. We werken hard aan hetzelfde doel en dit merk je ook aan de gedrevenheid van het hele team.

Natalie

Wij maken van een huis thuis

Daniël

Veiligheid op 1

Veilig werken is een belangrijk onderdeel in onze bedrijfsvoering. We besteden hier dagelijks en gezamenlijk met alle TBI ondernemingen  ruim aandacht aan. Fijn om te weten he! We willen immers allemaal weer SAMEN VEILIG THUIS komen. Om veilig te kunnen werken heb je PBM's en bedrijfskleding ter beschikking, passend bij jouw functie. Ook heb je straks toegang tot de Veiligheidsapp en TBIVeilig website. 

We zetten alle mogelijke middelen in om iedereen weer veilig thuis te laten komen.

Helaas heeft de Veiligheidsdag 2020 en 2021 geen doorgang kunnen vinden door Corona. De film is voor Corona opgenomen.

Hai, Ik ben JOOST

Het intranet van Comfort Partners

Comfort Partners is onderdeel van TBI

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De groep kenmerkt zich als een wendbare organisatie. De TBI-ondernemingen beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra én bundelen hun krachten met als uiteindelijk doel: een toonaangevend resultaat.

De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet, en compact als het kan. Door de unieke combinatie van bouw en technologie biedt TBI een inspirerend platform voor discipline-overschrijdende innovatie. De medewerkers spreken dezelfde taal en delen dezelfde waarden en ambities. 

TBI is niet beursgenoteerd. We worden dus ook niet geregeerd door de aandeelhouderswaan van de dag. Wij richten ons op de lange termijn. Op de continuïteit van ons bedrijf en duurzame relaties met onze klanten. En op de toekomst van onze eigen mensen. Onder meer door een bijdrage te leveren aan monumentaal erfgoed en met een studiefonds voor kinderen van medewerkers.

TBI Studiefonds