Hier word ik blij van

Bij Comfort Partners staat alles in het teken van vernieuwing en verduurzaming

"En daar hou ik van; daar word ik blij van. Als Marketing & communicatie manager bezoek ik regelmatig onze projecten, maar ook die van onze TBI collega’s. Daar waar 'werk in uitvoering' plaats vindt. Bouwen, renoveren, onderhouden; van 'niets' naar 'iets! Van 'iets' waar weer veel mensen in kunnen gaan wonen, werken, rijden en het comfort en gemak gaan ondervinden van onze inspanningen. En dat vind ik zo leuk, om een schakeltje te mogen zijn.”

Energie en gedrevenheid horen bij ons

Bij elkaar werken we samen met ruim 300 medewerkers. Zelf heb ik kennis gemaakt met een heleboel leuke en gedreven collega's. Mensen die energie geven en nieuwe ideeën inbrengen en ook uitvoeren! We hebben ontzettend veel klanten waar we mooie projecten realiseren en goede servicecontracten afsluiten. In Groningen bezocht ik het bijzondere project Helix en in Zeeland ben ik bij mijn collega’s langs geweest op het project Westerschans. Tijdens deze bezoeken leer ik mijn collega's goed kennen. Ze nemen mij mee op het project en laten mij de uitdagingen zien en de oplossingen die ze brengen. Mooi om te zien, wat op kantoor wordt bedacht en uitgewerkt en in de praktijk wordt uitgevoerd. 

Persoonlijke groei

Er gebeurt ontzettend veel op gebied van ontwikkeling en vernieuwing, waardoor geen dag hetzelfde is! In welke functie je ook werkt; bij Comfort Partners is iedere dag afwisselend en uitdagend. Het teamgevoel is heel sterk en iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Samen werken wij aan comfort in huis. "Wat ik ook zo fijn vind, is dat TBI een goede werkgever is als het om opleidingen gaat. Momenteel ben ik naast mijn werk een opleiding begonnen om mezelf verder te ontwikkelen in mijn vakgebied. De persoonlijke groei die geboden wordt, zorgt ervoor dat ik nog lang bij Comfort Partners wil blijven werken.

Wij maken samen van een huis een thuis.

Alle projecten

Lees meer