“Comfort Partners is een dynamisch jong bedrijf met veel technische uitdagingen en hele leuke collega’s.”

Mark is projectleider voor grote nieuwbouwprojecten en werkt inmiddels alweer twee jaar bij Comfort Partners. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit een stukje projectleiding, waarbij je iedere dag een technische uitdaging hebt, overleg met de monteurs op de bouwlocatie en onze opdrachtgevers. “Ik heb heel veel plezier in mijn werk, het is nooit saai want geen enkele dag is hetzelfde”, verteld Mark als we vragen naar zijn functie bij Comfort Partners.

Vandaag ontmoeten we Mark op het project Cruquius in Amsterdam. Cruquius in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit en duurzaamheid. En het omringende water speelt een hoofdrol op Cruquius met zijn nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven. Een geweldige nieuwe plek in Amsterdam. Voor opdrachtgever Koopmans bouw is Comfort Partners hier totaal W-installateur, en voeren we de LG, CV en MV werkzaamheden uit op dit mooie project. Het project bestaat uit drie gebouwen: de bocht , 2 peer en de loods, waarbij de opbouw bestaat uit huur- en koopappartementen en woningen. De uitvoering loopt door tot eind 2020.

Mark vertelt enthousiast over de ontwikkeling in Amsterdam: “Op dit project ben ik de spil tussen de opdrachtgever en de uitvoering op de bouw. Mijn rol is om op de werkvloer alles technisch uitgevoerd te krijgen, de kosten te beperken en dus ook financieel in de gaten te houden. Hiervoor ben ik zelf veel op de bouw aanwezig en heb ik een korte lijn met de opdrachtgever en onze klanten.

“Vandaag de dag bouwen we gasloos en schakelen we over naar de nieuwste installatietechnieken”.

“De energietransitie is van grote invloed op onze branche en dus ook op onze werkzaamheden. Het project wat we nu aan het maken zijn wordt al volledig gasloos. Hiervoor passen wij aangepaste installaties toe die minder energie verbruiken wat uiteindelijk ten goede komt van de portemonnee van de klant. De transitie gaat zo snel dat wij met ieder nieuw aangenomen opdracht nieuwe technieken aanmeten. Dat maakt ons werk ook zo boeiend. In ons vak ben je nooit uitgeleerd. Je bent niet klaar als je van school komt, maar je blijft continue bijleren, zowel in de praktijk als met de verschillende opleidingen. We hebben een mooi uitgebreid vakgebied.”

Wil jij net als Mark een uitdagende baan? Zie jij een carrière met ongekende mogelijkheden wel voor je? Kijk dan bij onze vacatures of loop een dag mee met een van onze professionals: