Natalie is thuis in oplossingen

Natalie

“Thuiswerken? Ik mis nu in deze tijd het gezellige team waar ik mee samenwerk”

“Ik voel me thuis bij Comfort Partners. En dat is niet alleen omdat ik in dezelfde plaats woon én werk.” Natalie van Triest werkt nu 5 jaar als administratief medewerker bij Comfort Partners, waar ze helemaal op haar plek zit. Waarom dat is? “Ik werk met een fijn team aan collega’s. We kunnen altijd bij elkaar terecht. En mijn eigen werkzaamheden zijn ook leuk. Ik hou van cijfertjes en een breed takenpakket.”

Thuis in oplossingen

Natalie denkt altijd vanuit de klantvraag. Ze zorgt ervoor dat klanten snel en naar tevredenheid worden geholpen. “Dat vind ik erg belangrijk. Ik hou niet van hokjesdenken, dus ook al kan ik de vraag niet meteen beantwoorden, dan zorg ik ervoor dat ik erachter kom.” Die verantwoordelijkheid werkt comfortabel voor klanten. Natalie is thuis in oplossingen.

Flexibele werkgever

Het team en de werkzaamheden zijn niet de enige kenmerken die Natalie aanspreken in haar werk. Ook als werkgever bevalt Comfort Partners haar uitstekend. “Ik kan mijn werktijden inplannen zoals ik wil. Zo werk ik weliswaar 5 dagen per week, maar doe ik dat altijd onder schooltijd. Ik kan mijn zoontje dus zonder problemen ’s ochtends naar school brengen en in de middag weer ophalen. Die flexibiliteit vind ik heel prettig”.

Ultieme thuisgevoel

Wonen vlakbij het werk. Door de korte reistijd kan Natalie na haar werkdag doen wat ze het liefst doet in haar vrije tijd: tijd doorbrengen met haar zoontje. Eerst samen met de hond wandelen door het park, daarna een kopje thee en buiten spelen of huiswerk maken. “En in het weekend, als het hele gezin samen is, gaan we bijvoorbeeld lekker naar het strand. Al die routines vind ik heerlijk. Voor mij is dat het ultieme thuisgevoel.”

 

Positieve energie

Of Natalie dat thuisgevoel ook terugvindt op haar werk? “Zeker. Ik heb de mogelijkheid om vanuit huis werken, maar dat doe ik liever niet. Daar is het op kantoor veel te gezellig voor. Hier kun je lekker een praatje maken en voel je de waardering. Ik krijg ook regelmatig van collega’s te horen dat ik een positieve energie uitstraal. Waarom zou ik dan thuis gaan werken? Ik hoop hier daarom nog lang te werken.”

Ook werken bij Comfort Partners?

Kijk bij de vacatures voor jouw droombaan: