Goede samenwerking

Comfort Partners TBI Maak de Toekomst

Joan Bouw werkt sinds dit jaar als projectleider op de vestiging in Den Bosch. Hij is via een relatie bij Comfort Partners in dienst gekomen en hij heeft er enorm veel zin in om de projecten te begeleiden. “De functie is uitdagend door de verantwoordelijkheid voor de verschillende projecten. Mijn kennis en ervaring op E- en W-gebied heb ik onder andere opgedaan bij mijn vorige werkgever waar ik ook heb gewerkt als projectleider. Ik hoorde dat bij Comfort Partners deze mooie functie open stond en heb gelijk gereageerd en ben aangenomen.”

 

Momenteel is Joan projectleider op een project in Heukelum van opdrachtgever Kleurrijk wonen. Joan bezoekt regelmatig de bouw waar Nijhuis Bouw de aannemer is. Dit project in Heukelum is de 3e fase van een project in Leerdam en Heukelum waarin we totaal ruim 250 woningen renoveren. Variërend van badkamer, toilet en keuken of een combi van deze. "Heukelum heb ik vanaf start tot einde begeleid, door de juiste afstemming tussen de mensen binnen en buiten, met daarnaast een goede werkvoorbereiding is dit werk perfect verlopen, alle bewoners weer tevreden en door een juiste/strakke planning ook nog financieel positief afgesloten. "

Comfort Partners TBI Maak de Toekomst

Samenwerken aan het beste resultaat

“De onderlinge sfeer is goed op de vestiging, we helpen elkaar waar we kunnen en we assisteren elkaar bij drukte. Het project in Heukelum omvat de renovatie van badkamer, keuken en toilet van de woningen. Ik heb hier regelmatig overleg met de opdrachtgever en de montagemedewerkers. Het is fijn dat hier ook een goede ploeg mensen aan het werk is, hierdoor is er een goede samenwerking tussen de uitvoering en kantoor. Ook het contact met de opdrachtgever loopt goed. We hebben dit project dan naar tevredenheid opgeleverd met een goed resultaat.

 

“Het is fijn dat hier ook een goede ploeg mensen aan het werk is, hierdoor is er een goede samenwerking tussen de uitvoering en kantoor.”

 

De toekomst van de installatietechniek biedt nieuwe uitdagingen

“We krijgen steeds meer aanvragen binnen voor het installeren van nieuwe duurzame oplossingen om de woningen te verwarmen door middel van zonnepanelen. Deze variatie in mijn werk vind ik heel erg leuk. Een van onze opdrachtgevers wil nu graag haar woningvoorraad gaan verduurzamen. Hiervoor zullen er hybridesytemen worden ingezet waar we nu voor aan het voorbereiden zijn. We hebben dus voldoende werk in de toekomst. Het zijn hele interessante ontwikkelingen!

Wat vindt Joan zo leuk aan zijn werk?

“Je hebt regelmatig contact met de opdrachtgevers en met je collega’s op de projectlocatie. Mijn werk bestaat uit een stukje werkvoorbereiding, calculeren, offertes maken en natuurlijk het project begeleiden van A tot Z. Ik vind het leuk om te zien dat een project goed loopt, binnen budget blijft en dat we een goed resultaat halen. Daar haal ik mijn voldoening uit en daar ga ik voor. De installatiebranche is een hele mooie markt om te werken. Het is ook goed om verder te leren in de nieuwste duurzame installatietechnieken.”

Joan heeft de opleiding MBO installatietechniek E en W afgerond. Heb jij ook een MBO Techniek diploma of heb je deze bijna afgerond?

Solliciteer naar een van de uitdagende vacatures

Overzicht vacatures