Eddy van ’t Westeinde werkt al dertig jaar bij Comfort Partners. Vandaag treffen wij hem op het project Westerschans in Goes. Eddy is chef-monteur en is trots om mee te werken aan een multidisciplinair project. Op deze prachtige locatie langs het water worden 70 appartementen en 30 kadewoningen gebouwd door opdrachtgever Aannemersbedrijf Van der Poel. Het totale plan bevat ook een supermarkt en meerdere ruimtes voor winkels, horeca en kantoren.

Eddy toont ons trots ‘zijn’ project. We stappen in de bouwlift naar boven. Eddy let duidelijk op de veiligheid van hemzelf, zijn collega’s maar ook van ons als bezoekers. Het uitzicht over het kanaal naar Goes is prachtig en zeker voor de toekomstige bewoners wordt dit een magnifieke plek om te wonen.

TBI-onderneming Croonwolter&dros realiseert hier alle collectieve installaties. Comfort Partners is verantwoordelijk voor alle elektrotechnische en de werktuigbouwkundige installaties in de appartementen en woningen.

Eddy is veelzijdig en werkt op zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten.

“Mijn werk is heel afwisselend. Je begeleid het project van start bouw tot en met de oplevering, je zorgt voor de realisatie van alle installaties. Hiervoor heb je regelmatig overleg met de hoofdaannemer en met onderaannemers. Op deze locatie leggen we alle elektrotechnische installaties in de woningen aan en tevens de sanitair- en luchtinstallaties. Dit doen we met een goede ploeg collega’s met specialisaties op de verschillende onderdelen. We zorgen ervoor dat we het project realiseren volgens de verwachtingen van onze opdrachtgever. Dit doen we met het hele team, van het begin tot het einde. Ik draag zelf mijn steentje bij als het gaat om alles goed organiseren en het contact tussen ons kantoor en de bouwplaats. We willen allemaal een zo goed mogelijk project afleveren. Daar staan wij voor als team.

Comfort Partners TBI Maak de Toekomst

“Op maandagochtend nemen we altijd even het weekend door met een bakkie koffie, effe bijkletsen en dan met z’n allen aan de slag”.

De werksfeer onderling is super met alle collega’s!

“We hebben een leuke vriendschappelijke sfeer met de collega’s. Ook mijn broer werkt al jaren bij Comfort Partners. Ik ben eerder begonnen en daarna is mijn broer hier ook komen werken. Het is echt leuk om ook samen te kunnen werken op hetzelfde project. Dat gebeurt niet altijd, maar we vinden het allebei een voordeel dat deze mogelijkheid er is.” Mijn rol op dit werk is dat alles op rolletjes loopt op het gebied van materialen, aandacht voor veiligheid bij mijn collega’s, controles uitvoeren op kwaliteit en uiteraard ben ik ook zelf verantwoordelijk voor het monteren van de installaties.”

Comfort Partners TBI Maak de Toekomst

Ervaring maar ook kennis is belangrijk in dit vak

Ieder project biedt weer nieuwe uitdagingen waar we wat van leren. Eddy leest ook veel over zijn vakgebied om zichzelf op de hoogte te houden. Kennis die hij opdoet deelt hij ook met zijn collega’s. Zo groeien zij als team. “Omdat je een goede technische basis hebt, heb je ook niet veel tijd nodig om te begrijpen wat de bedoeling is. Aan jonge mensen wil ik meegeven dat de bouw echt een mooie branche is om in te werken. Je krijgt een dynamisch vak, waar je met z’n allen iets heel moois kan maken.”

“Het is gewoon fantastisch om in de bouw te werken.”

Wil jij een dag meelopen om de sfeer te proeven en te kijken of een baan bij Comfort Partners bij jou past? Neem dan contact op met onze recruiter via de link:

Contact opnemen

recruiter